Şehit Er Özkur'un eşyaları ailesine teslim edildi

Hakkari'de geçtiğimiz Kasım ayında üzücü haber gelmişti. 7 silah arkadaşıyla beraber şehit olan topçu er İbrahim Özkur'a ait özel eşyalar, Muş Varto'da yaşayan ailesine teslim edildi.

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Kaçmaz tarafından özel olarak teslim edilen eşyaları alan baba Kutbettin Özkur, bu anlarında onları yalnız bırakmayan ve her zaman yanlarında olan devlet yetkililerine teşekkürlerini iletti.

9 Kasım'da Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Beldesi'ndeki Ortaklar Süngü Tepe Üs Bölgesi'nde meydana gelen elim patlama sonucu topçu er İbrahim Özkur ve beraberinde 7 silah arkadaşı şehit oldu. İbrahim Özkur'un Milli Savunma Bakanlığı tarafından gönderilen, tabutuna sarılı olan Türk bayrağı, Kuran'ı Kerim ve özel eşyaları ailesine eksiksiz şekilde teslim edildi. Varto Kaymakamı Erkan Kaçmaz'ın yanında, Garnizon Komutanı Üsteğmen Ahmet Anzarlı, İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Yaylas, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Terzi, İlçe Müftüsü Mehmet Akif Coşkun ile şehit babası Kutbettin Özkur'un evine ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakam Erkan Kaçmaz, şehidin özel eşyalarını özenle baba Kutbettin Özkur ile şehidin eşi Ceylan Özkur'a teslim etti.

Eşyalar teslim edildikten sonra Kaymakam Kaçmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muş Valisi İlker Gündüzöz, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın selamlarını iletti. Eşyaların teslimi sırasında duygulu anlar yaşanırken, acısı taze baba Kutbettin Özkur, her zaman yanlarında olan devlet yetkililerine teşekkür etti.

 İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Terzi, Garnizon Komutanı Üsteğmen Ahmet Anzarlı, İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Yaylas, İlçe Müftüsü Mehmet Akif Coşkun

Yorumlar