Sedat Er kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Sedat Er kimdir sorusu vatandaşlar tarafından internette büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Sedat Er kaç yaşında, nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Sedat Er isimli bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımları büyük yankı uyandırdı. Ahmet Kural ve Arda Turan'la çektirdiği fotoğrafları "Hayatını değiştirdiğim ünlüler" başlığı altında paylaştı. İnsanlar şimdi internette fotoğrafları paylaşan kişiyle ilgili Sedat Er kimdir sorusunu araştırmaya başladı. Sedat Er kaç yaşında, nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

SEDAT ER KİMDİR?

Sedat Er adlı sosyal medya kullanıcısı Arda Turan ve Ahmet Kural ile çektirdiği fotoğrafları "Hayatını değiştirdiğim ünlüler sıralı liste" notuyla paylaştı. Peki Sedat Er kimdir? İşte detaylar...

Emrah Serbes, geçtiğimiz yıl karıştığı bir trafik kazasında aynı aileden 3 kişinin ölümüne sebebiyet vermiş 13 yıl 4 ay hapis cezasına mahkum edilmişti.

Futbolcu Arda Turan'ın ise bir gece kulübünde şarkıcı Berkay'ın burnunu kırdıktan sonra elinde silahla hastaneyi bastığı için hakkında 12.5 yıl, hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanmıştı.

"HAYATINI DEĞİŞTİRDİĞİM ÜNLÜLER"

Tüm bu isimlerle çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan Sedat Er isimli üniversiteli genç paylaşımına "Hayatını değiştirdiğim ünlüler sıralı liste" notunu düştü. Er'in bu paylaşımı sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü.

Yorumlar