Saç dökülmesini bu karışımla önleyin!

Yabani fıstık yani bıttım yağından üretilen bu bitkisel sabun, cilt hastalıklarında, saç dökülmesi ya da kepeklenme sorununda oldukça etkili.

Bıttım, Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde yetişen bir meyvedir. Bıttım sabunu, yabani fıstık (bıttım) yani bilinen adıyla menengiç yağından elde edilir. Bıttım, Siirt fıstığının aşılanmamış halidir, Siirt’e özgü bir sabundur ve tamamen elle yapılır.   Doğal ürünlerden üretildiği için hiçbir yan etkisi olmayan, kimyasal madde içermeyen bıttım sabunu, insan vücudunun temizliğinde birebir etkili olup içeriğindeki menengiç yağı ile insanları rahatlatan doğal ve hoş bir koku verir.    İŞTE BITTIM SABUNUN FAYDALARI
  - Saçı besleyerek yumuşak hale getirir, canlandırır ve sağlıklı uzamasını sağlar.   - Saç dökülmesini tamamen durdurur. Bıttım sabunu kullanarak saçlarınızı geri kazanabilirsiniz.   - Kepek oluşumunu tamamen yok eder.   - Kuru saçları nemlendirir, parlaklık hissi verir.   - Beyazlaşmış saçlar için kullanıldığında 7-8 ay içerisinde doğal güç vererek eski rengini alır.   - Saç derisindeki bakterileri tamamen yok eder.   - Vücuttaki bakteri ve mantar oluşumlarını engeller, kaşıntıya iyi gelir.    - Antiseptik mikrop öldürücü özelliği sayesinde deri hastalıklarının çoğuna çok iyi gelir. Egzamaya, mantara, ergenlik sivilcelerine, vücuttaki yara ve tahrişlere karşı etkilidir.   - Gözenekleri açar, varisleri iyi derecede rahatlatır.    BITIM SABUNU NASIL KULLANILIR?   Bıttım sabununu elinizde bol köpürttükten sonra saç diplerinize masaj yaparak uygulayın. Bıttım sabununu kullanırken yanında başka kimyasal bir ürün kullanılmaması gerekiyor.   Düzenli olarak kullanmaya özen gösterirseniz faydalarını görebilirsiniz. Saçlarınızı her gün değil de 2-3 günde bir yıkayın ki saçlarınız bıttım yağıyla beslenebilsin.
 

Yorumlar