Saç dökülmesine karşı muhteşem etki sağlayan losyon

Saç dökülmesine karşı kullanılan işe yarayan veya yaramayan bir çok ilaç, losyon ve şampuan dan sonra Menga'nın başarı öyküsü nasıl başladı.

Menga Nedir

MENGA, doğal içerikli sağlık, güzellik ve bakım ürünleri alanında Türkiye’nin en trend markası olma yolundadır.

Doğal sağlık, güzellik ve bakım ürünleri, günümüzde kadınların ve erkeklerin en önde gelen ihtiyaçlarından biridir. Bununla ilgili gerek kozmetik gerek tıp dünyasında faydalı olabilecek yollar aranmaktadır. Biz, bu alanda sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için MENGA ÜRÜNLERİ üretip, sunmaktayız.

Doğal içerikli sağlık, güzellik ve bakım ürünleri Dünyasındaki yenilikleri takip eden, en yenilikçi marka olma yolunda hizmet veren MENGA, her geçen gün ürün yelpazesini genişleterek sorunlarınıza kalıcı ve güvenli çözümler üretmektedir.



Öncelikle Saç Dökülmesi hakkında bilinmesi gerekenler

  • Öncelikle bilinmesi gereken, herkesin günlük olarak 50-100 tel saçı dökülür. Bu gayet normaldir.
  • Erkeklerde görülen saç dökülmesi alın çizgisinin açılmasıyla başlar ve genellikle devam eder; Androgenetik Alopesi- Erkek tipi saç dökülmesi.
  • Bazen geçici olarak tüm kafada yoğun saç dökülmesi görülebilir. Telojen Effluvium- Ateşli hastalık, doğum, kronik ve sistemik hastalıklar, aşırı stres, heparin vb ilaçların alınması sonucu ya da trioid hormonunun azalması, ağır cerrahi operasyonlar, anestezi alınması ve aşırı diyetler sonucunda da bu tarz saç dökülmesi oluşur.
  • Bazende halk arasında saç kıran yada sakal kiran olarak bilinen belirli bir bölgede saçların veya sakalların tamamen dökülmesi; Alopesi areata - Bulaşıcı değildir ve gerilim, stres, özellikle matem, ayrılma ve kaza benzeri gibi olaylar bazenAlopesi areata-Saç/sakal kıranı tetikleyebilir.

 

Saç dökülmesine ve kelliğe karşı Menga nasıl başarı sağladı

Menga Bakım Losyonu Nedir: MENGA Saç Bakım Losyonu ve Saç Bakım Yağı’ndan meydana gelmiş doğal içerikli bir üründür. Saç derisi ve saç tellerinde meydana gelebilecek tüm olumsuzlukları giderme adına geliştirilmiş özel fermente yağlar ve bitki özsularından oluşmaktadır. Saç dökülmesine karşı doğrudan fayda sağlayan ve yeni saç kökü oluşumlarında yarar gösterdiği kanıtlanmış yağlar ve bitki ekstraktlarının, doğal yollarla yoğun biotinle kombine edildiği ve böylece etkisinin daha fazla arttırıldığı ürünlerdir.

- Menga saç bakım yağı saç dökülmesine karşı işe yarıyor mu?

Evet. Saç dökülmesini kesinlikle yavaşlatıyor. Bu Losyonu kullananların %90 ı gerçekten işe yaradığını söylüyor. Biz de kullanıyoruz bu ürünü gerçekten çok etkili.

- Kelliğe karşı kesin çözüm mü?

Büyük ölçüde Evet. Bu losyon gerçekten her gün kullanımı halinde saç dökülmesini %90 oranında azaltıyor, geciktiriyor. Zayıflamış saç köklerini besleyerek yeni saçlar kazanmanızı sağlıyor.

İçindekiler

Aqua, Equlsetum Arvense Extract, Brassica Alba Seed Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Butylene Glycol, Mentha Piperita Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract,Glycerin.

Kullanımı

MENGA “Saç Bakım Seti”, 1 adet Saç Bakım Losyonu ve 1 adet Saç Bakım Yağı’ndan oluşmaktadır. Ürün, ardı ardına 3 günlük kürler halinde; 2 gün sadece Saç Bakım Losyonu, 3.gün sadece Saç Bakım Yağı uygulanmak suretiyle en az 1 ay boyunca (en az 10 kür) kullanılmalıdır.

Her uygulamadan önce saçın temiz ve kuru olmasına dikkat edilmelidir. Özellikle problemli bölgelere uygulandıktan sonra parmak masajı yardımı ile iyice emilimi sağlanmalıdır. Saçta ve saç derisinde en az 4 saat bekletilmelidir. Saç Bakım Losyonu uygulandıktan sonra saçın yıkanmasına gerek yoktur. Saç Bakım Yağı uygulandıktan ve yeteri kadar (en az 4-5 saat) beklendikten sonra doğal sabun veya doğal şampuan ile yıkanabilir.

Yağ içerisinde bulunan aktif bileşenlerin etkisini kaybetmemesi için ürünlerin kokusu deodorize edilmemiştir. Bu sebeple ilk kullanımlarda; özellikle Saç Bakım Yağı’nın kokusu yoğun gelebilir. Bundan dolayı kullanıma ara verilmemelidir.

Üründen en etkili sonucu alabilmek için en az 3 ay boyunca her gün çok düzenli olarak kullanmak gerekmektedir.



 

Menga ürünlerini nereden alabilirim

 Menga ürünleri sadece anlaşmamız gereği sadeece www.diledigince.com sitesinde satılmaktadır..

 

Yorumlar