Sabri'nin kadro dışı kalma sebebinin altından Sneijder çıktı!

Ünal Aysal'la özel bir görüşme yaparak gelecek adına kendisi için bir takım vaadler alan Hollandalı yıldız, Duygun Yarsuvat'ın kaptanlık mesajından sonra isyan etti.

DUYGUN YARSUVAT DÜN "MASAYA KAPTAN DA GELSİN" DEDİ SELÇUK'U ÇAĞIRDI

Galatasaray’da kaptanlık bilmecesi sürerken Duygun Yarsuvat’ın dün futbolcular ve teknik heyetle beraber olması, Selçuk İnan’a kaptanlık mesajının verilmesi krizi şimdilik ötelemiş gibi görünüyor. Sabri Sarıoğlu’nun kadro dışı kalmasıyla birlikte kaptanlık pazubandı Selçuk İnan’a verilirken Arsenal maçında sahaya Sniejder’in kaptan olarak çıkması kafaları karıştırmıştı. Sarı kırmızılı cephede bu konu oldukça farklı boyutlara ulaşırken işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı.

ÜNAL AYSAL HERKESE MAVİ BONCUK DAĞITMIŞ

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla bir anda hem kulübün hem de taraftarın gözdesi olan Wesley Sneijder’e Ünal Aysal’ın kaptanlık sözü verdiği anlaşıldı. Ödeme konusunda da Hollandalı futbolcuyu sıkmayan ve yıllık ücretinde sürekli iyileştirme yapılan Sneijder’e, kaptanlığın verilmesi için harekete geçen Ünal Aysal ve yönetiminin Sabri Sarıoğlu’nu kadro dışı bırakarak itibarsızlaştırdığı, Selçuk İnan’ın ise taraftarların gözünde sürekli düştüğü ve protestolara maruz kaldığı için Sneijder’in kaptanlığa çok yakın olacağı planları yapıldı. Arsenal maçına sahaya kaptan olarak çıkan Sneijder’in bu konuda gönlü hoş tutulurken, dünkü toplantıdan sonra Selçuk İnan’a yönelik verilen kaptanlık mesajıyla beraber Hollandalı yıldızın moralinin çok bozulduğu hatta Kasımpaşaspor maçına çıkmayacağı bile iddia edildi.

Yorumlar