Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) %33 indirim yaptı!

Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) oyununa %33 indirim yapıldığının duyulması oyun severleri mutlu etti. PUBG yaz indirimi ne zamana kadar devam edecek sorusunun yanıtı Ajanshaber'de.

Dijital platformlarda milyonlarca oyuncusu bulunan PUBG oyunu yaza özel indirimleriyle oyun severleri memnun etmeye devam ediyor. Playerunknown's Battlegrounds oyununun indirime gireceğini duyanlar internette konuyla ilgili araştırmaya başladı. PUBG yaz indirimi ne zamana kadar devam edecek sorusu birçok kişi tarafından yanıt bekliyor. Oyunun yapımcı firması Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) oyununa %33 indirim yapıldığı duyurdu. Yüzde 33 indirimi duyan oyun severler internette konuyla ilgili araştırma yapıyor. PUBG oyununa son olarak bir güncelleme gelmişti. Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) %33 İNDİRİM YAPTI

Milyonlarca oyuncusu bulunan PUBG oyununun yapımcı firması duyurduğu son gelişmeyle oyun severleri şaşırttı. Firma Playerunknown's Battlegrounds'a %33 indirim yaptığını açıkladı. Haberin duyulmasının ardından internette birçok oyun sever araştırma yapmaya başladı.

PUBG YAZ İNDİRİMİ NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK?

Oyunun yapımcı firması konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Oyundaki indirimin yaz sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

PUBG'A GELEN SON GÜNCELLEME DİKKAT ÇEKİYOR

PUBG Mobile 1.7 GB boyutundaki 0.6.0 güncellemesiyle beraber, uzun süredir merakla beklenen FPS moduna kavuşmuş durumda. 6 saatlik bakımın ardıdan açılan oyun sunucuları, müthiş yenilikleri de beraberinde getirdi. Ama bu özellikler arasında PUBG Mobile FPS modu hemen ön plana çıkıyor.

PUBG MOBİLE FPS MODUNA KAVUŞTU

Öne çıkan özellikler arasıda yukarıda da bahsettiğimiz Birinci Şahıs Modu ve Mini-Zone Arcade modu bulunuyor. Ayrıca oyuncular artık çok daha farklı ve detaylı bir maç sonu ekranı görüyorlar. Ayrıca anlaşamadığınız takım arkadaşlarınızı artık sessize alabileceksiniz.

GÜNCELLEMEYLE GELEN ÖZELLİKLER

Gelen özellikler arasında dikkat çekici olarak Birinci Şahıs Modu ve Mini-Zone Arcade modu bulunuyor. Ayrıca oyuncular artık çok daha farklı ve detaylı bir maç sonu ekranı görüyorlar.

1.Şahıs bakış açısı (FPS)
2.Sezon Royale Bileti
3.Dar alan: Küçültülmüş harita artırılmış kaynak ve hava yardımı
4.Silah ve uçak kaplamaları
5.Cephanelikteki silarları inceleme opsiyonu
6.Tabancalara özel arayüz
7.Yakın dövüş silahlarıyla lastik patlatabilme
8.Takım arkadaşını susturabilme
9.Maç bitimi sonuçlar ekranı
10.Kademe koruma
11.Asyalı karakter modelleri
12.Duygular
13.Sosyal ağ hesabını bağlayabilme
14.Oda kartları
15.Dükkanda yeni öğeler
16.Öğeleri hediye edebilme

Yorumlar