Orman: "Bülent Yıldırım'ın Burak Yılmaz'a verdiği penaltıyı unutmadık"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde düzenlediği basın toplantısında flaş açıklamalarda bulundu.

İŞTE FİKRET ORMAN'IN SÖZLERİ

"Ben pozisyonu seyrettim. Kırmızı kart pozisyonunda 4. hakem, Gökhan Töre'yi tahrik etmiştir. Gökhan'ın bugüne kadar saha içinde adil olmayan bir hareketini gördünüz mü? Gökhan pırlanta gibi bir çocuktur.

Maç öncesi arkadaşlarıma sordum bizden sarı kart sınırında olan kimse var mı diye. Bize kart çıkartıp derbide eksik bırakacaklar. Bunu sorduğumda daha 20. dakikaydı."

"SADECE BEŞİKTAŞ'IN MAÇLARINI MI 6 HAKEM YÖNETİYOR?"

"Son 10 sezonda derbi öncesi gösterilen kırmızı kartlara baktırttım. Beşiktaş derbilerden önce 7 kez kırmızı kart görmüş. Galatasaray'a 3, Fenerbahçe'ye ise 1 kez derbi öncesi kırmızı kart çıkmış.

Maçlarını 6 hakemin yönettiği tek kulüp Beşiktaş mı? Neden bizim maçlarımızda hep bu tarz kararlar 4. hakemden, 6. hakemden geliyor?"

"BURAK YILMAZ'A VERDİĞİ PENALTIYI UNUTMADIK"

"Fenerbahçe maçına Bülent Yıldırım verilmiş. Hayırlı olsun. Özellikle göreve ilk geldiğimiz zamanki Galatasaray maçında yaşanan Burak Yılmaz'ın pozisyonunu hatırlıyoruz.

Kamuoyu yaratıp, Süleyman Seba Sezonu'nda Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar söylemi gerçek değil.

Benim hocam Bursaspor maçından sonra lehimize yanlış karar verildiğini söylüyor. Altyapıda Yasin Sülün haksız verilen penaltıyı gole çevirtmiyor. Biz bu terbiyeden geliyoruz.

Hafta sonu Beşiktaş, Fenerbahçe'yi yenebilir. Fenerbahçe de Beşiktaş'ı yenebilir. Bu bir derbi maçıdır. Ama bırakın kimin kimi yeneceğine futbolcular karar versin."








Yorumlar