'Oğlumun cenazesini yıkarken göğsünde lastik izleri gördük'

İstanbul'da arkadaşını arabayla ezerek öldürdüğü öne sürülen Güner Alvanoğlu'nun davasına devam edildi.

Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tanık olarak dinlenen hastane görevlisi Ayhan Genç, "Maktulü hastaneye Güner Alvanoğlu getirdi. 'Yaralı var' diye feryat figan ederek bağırdı. Yaralıyı sedyeye koyarken sanık 'kardeşime yardım edin', 'kardeşim yaşayacak mı' diyerek ağlıyordu" şeklinde konuştu.

''BEN CANER'İ ÖLDÜRMEDİM''

Hayatını kaybeden Caner Coşkun'un ailesinin avukatı "Maktulün bedeninde teker izleri var. Kafatasındaki kırıklar da araba ile üzerinden geçilmesi sonucu oluşmuştur" dedi. Söz alan sanık Alvanoğlu ise, "Ben Caner'i öldürmedim. Arabamla ezmedim. Benim arabamın lastiklerinde çarpma ya da ezme ile ilgili herhangi bir DNA'ya rastlanmamıştır" dedi.

"LASTİK İZLERİNİ GÖRDÜK"

Sanık avukatı da, "Otopsiye ait raporda maktülde bahsedilen lastik izlerine ait herhangi bir bilgi yoktur" ifadelerini kullandı. Duruşmanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan maktulün babası Erdinç Coşkun ise "Sanık ilk ifadesinde üstünden geçtim diyordu şimdi geçmedim diyor. Oğlumun cenazesini yıkarken göğsündeki lastik izlerini gördük. Parmaklarına kadar her yeri kırıktı" diye konuştu. Mahkeme ileri bir tarihe ertelendi.

Yorumlar