Muharrem İnce nerede ve ne zaman konuşacak?

Muharrem İnce nerede ve ne zaman konuşacak sorusu vatandaşlar tarafından tarafından merak ediliyor. Muharrem İnce nerede ve ne zaman konuşacak sorusunun yanıtını Ajanshaber.com'da.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bugün 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerine ilişkin konuşması bekleniyor. Muharrem İnce bugün 24 Haziran seçimlerine ilişkin açıklama yapacak. İnsanlar şimdiden 30,7 oranında oy alan Muharrem İnce'nin yapacağı konuşmayı merak ediyor. Merak edilen soruların başında Muharrem İnce nerede konuşacak sorusu yer alıyor. Muharrem İnce'nin yapacağı konuşma vatandaşlar tarafından dikkat çekiyor. Muharrem İnce ne zaman konuşacak sorusunun yanıtıyla ilgili merak edilen tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

MUHARREM İNCE NEREDE KONUŞACAK?

Muharrem İnce nerede konuşacak sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Muharrem İnce'nin 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yapacağı zaman belli oldu. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim ofisinden yapılan açıklamada konuşmanın CHP Genel Merkezi'nde yapılacağı bildirildi.

MUHARREM İNCE NE ZAMAN KONUŞACAK? 

Muharrem İnce ne zaman konuşacak sorusu yanıt buldu. 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin olarak açıklama yapması beklenen CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bugün saat 12.00'de CHP Genel Merkezi'nde bir açıklama yapacağı bildirildi. Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da partiden ayrıldı.

MUHARREM İNCE NE KADAR OY ALDI?

Muharrem İnce 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçiminden yüzde 30,7 oranında oy aldı.

MUHARREM İNCE KİMDİR?

CHP eski Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964 tarihinde Yalova ilinin Elmalık köyünde doğdu. Muharrem İnce’nin annesinin adı Zekiye, babasının adı ise Şerif’dir. Ülkü İnce ile evli olan Salih Arda adında bir oğlu bulunan Muharrem İnce, ilk ve orta öğrenimini Yalova ilinde bitirdi. Üniversite eğitimini ise Bursa Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği bölümünde tamamlayarak mezun oldu.

Eskiden CHP Grup Başkan vekilliği görevini icra eden ve şimdilerde TBMM'deki milletvekilliği görevini de yürüten Muharrem İnce, Fizik öğretmeni ve okul müdürü unvanıyla pek çok lisede görevde bulunmasıyla birlikte özel dershanelerde de eğitmenlik görevini sürdürdü.

2012 yılında “Buyurun Sayın İnce” isimli bir kitap yazan Muharrem İnce, Türkiye Büyük Millet Meclisi‘ne, Cumhuriyet Halk Partisi‘nden 22. dönemde Yalova milletvekili olarak göreve getirilmiştir. Şu anda da 23. dönemde de milletvekililiği görevini icra etmektedir.

Bir süre boyunca Yalovaspor‘un basın sözcüğü görevini yürüten İnce, Yalova Atatürkçü Düşünce Derneği il başkanlığı görevinde de yer almıştır.

24. Dönemde Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Türk Grubu Üyesi seçilen Muharrem İnce, 2002 genel seçimlerinde CHP Yalova milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) girdi. 2007 genel seçimlerinde de partisi tarafından aday gösterildi ve seçim sonucunda meclisteki yerini korudu. 13 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye milletvekili seçimlerinde tekrar Yalova CHP milletvekili seçildi.

Yorumlar