Marmara'da Yalova Çınarcık merkezli 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Marmara'da sabah saat 05.36 sıralarında deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesi olan deprem, 4 büyüklüğünde ölçüldü. Deprem, İstanbul ve çevre illerde de hissedildi. Bu depremin ardından Yalova'da aynı bölgede büyüklüğü 1,5 ile 2,9 arasında ölçülen 7 artçı deprem daha meydana geldi.

Marmara'da sabah saat 05.36 sıralarında deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün verilerine göre merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesi olan deprem, 4 büyüklüğünde ölçüldü.

Deprem, İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Sakarya'da da hissedildi.

7 ARTÇI DEPREM DAHA MEYDANA GELDİ

Habertürk'te yer alan habere göre; Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, ilk olarak 4,3 olarak ölçtüğü depremin şiddetini 4 olarak revize etti. Öte yandan aynı bölgede büyüklüğü 1,5 ile 2,9 arasında ölçülen 7 artçı deprem daha meydana geldi.

AFAD verilerine göre; 4,1 şiddetinde ölçülen depremin, 14,15 kilometre derinlikte meydana geldiği öğrenildi.

"CAN VE MAL KAYBI İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR İHBAR DÜŞMEMİŞTİR"

Yalova Valisi Muammer Erol, kentte meydana gelen depremde can veya mal kaybının olmadığını bildirdi.

Vali Erol, yaptığı yazılı açıklamada, "Çınarcık Esenköy arasında saat 05.36 da 4,1 büyüklüğünde meydana gelen deprem dolayısı ile acil çağrı merkezimize, emniyet ve jandarma birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar düşmemiştir." İfadesini kullandı.

Yorumlar