Leyla'nın amcası canlı yayına bağlandı: "Hadım değil idam istiyoruz"

Ramazan Bayramı'nın 1. günü Ağrı'nın Bezirhane köyünde kaybolan ve bugün ölü olarak bulunan Leyla Aydemir'in Amcası Yusuf Aydemir canlı yayına bağlandı. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Aydemir "İdam istiyoruz" dedi.

Ramazan Bayramı'nın 1. günü Ağrı'nın Bezirhane köyünde kaybolan ve ölü olarak bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in Amcası Yusuf Aydemir çarpıcı açıklamalar yaptı.

"HADIM, HAPİS İSTEMİYORUZ"

CNN Türk yayınına bağlanan Yusuf Aydemir yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Askeriye müdahale etti. Biz de detayları bilmiyoruz. Bugün mü bırakmışlar bilmiyoruz. Aile perişan. Hadım, hapis falan değil idam istriyoruz. Kim olursa olsun. Bir kişi idam edilirse böyle bir şey olmaz. Bu kız kaçırılıp, sonradan atılmış. Annesi ve babası şu anda perişan."

KAYBOLDUĞU KÖYDEN 3 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU

Türkiye acı haberlerle sarsılıyor. Önce Ankara Polatlı'da kaybolan minik Eylül'den acı haber geldi. Türkiye umutla Leyla'dan haber bekliyordu. Bu akşam bir kötü haber de minik Leyla'dan geldi. Günlerdir Ağrı'da ve tüm Türkiye'de didik didik aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni kaybolduğu köyden 3 kilometre uzakta bulundu.

Yorumlar