League of Legends, Windows 10'a gelecek mi?

League of Legends, Windows 10 ile birlikte gelirse anında güncelleme imkanı sunacak ve Windows 10'un mağazasından indirilebilicek.

Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 10'u yaz aylarında piyasaya sunacak. 190 farklı ülkede 11 farklı dil seçeneği ile karşımıza çıkacak olan işletim sistemi için her ülkede farklı çalışmalar yürütülmeye devam ediliyor. Bunların en somut örneklerinden biri ise Çin'de yapılan çalışmalar. Windows yetkilileri geçtiğimiz günlerde Çin'e yaptıkları ziyaretlerde çeşitli firmalarla anlaşmalar sağladılar. Bunlardan bir tanesi ise en büyük oyun yatırımcılarından Tencent oldu.

WİNDOWS 10 MAĞAZASINDA BULUNACAK

Çin'in en büyük sosyal ağ ve oyun firmalarından bir tanesi olan Tencent, Dünya çapında yaptığı yatırımlarla da biliniyor. Bunlardan en bilineni ise Riot Games ile girdiği büyük ortalık. Riot'un dolayısıyla League of Legends'in büyük bir kısmına hakim olan şirket, Microsoft ile yaptığı anlaşmaya oyunu da dahil etti.

Windows 10'un çıkmasıyla Çinli Windows 7 ve 8.1 kullanıcılarına ücretsiz geçiş sağlayacak olan Tencent, 800 milyon kullanıcısı olan QQ isimli uygulamasına da Windows 10 desteği verecek. Böylece League of Legends, Cross Fire ve Dungeon & Fighter gibi oyunlar anında güncelleme desteği alacaklar. Ayrıca Windows 10'un mağazasından League of Legends'i indirmeniz de mümkün olacak.

Bütün bir açıklamanın en önemli kısmı kuşkusuz oyunun Windows 10 Store'da yer alacak olması. Minecraft'ın Steam'e çıkacağının açıklanması gibi bir şey olarak görmek mümkün. 


Etiket: League of Legends, Windows 10, League of Legends Windows 10, League of Legends Windows 10'a gelecek mi, Windows 10'da League of Legends olacak mı 


Yorumlar