“Kıtalararası Golf Vuruşu'na etkinlik oscarı

Europen Tour’un açılışı için Boğaz Köprüsü’nde “Kıtalararası Golf Vuruşu” etkinliğini düzenleyen ATÖLYE, bu etkinliği ile etkinlik Oscar’ını aldı

Efsane golfçü Tiger Woods’un geçen yıl Boğaziçi Köprüsü’nde yaptığı “Kıtalararası Golf Vuruşu” etkinliğini düzenleyen “ATÖLYE”, bu etkinliği ile etkinlik sektörünün Oscarı olarak bilinen European Best Event Awards - Best Public Event’te birincilik ödülüne değer görüldü. ATÖLYE, birincilik ödülüne değer görülen ilk Türk firması oldu.

Anadoluhisarı’nda Göksu Deresi kenarında bir tekne atölyesini ofise çevirip, genç ve yaratıcı bir ekip kuran ATÖLYE 2006 yılından bu yana fabrikasyon yaklaşımdan uzak, özel ve farklı etkinlikler düzenliyor.

Özel bir banka için bir kişiyi uzaya gönderme, Dinner in The Sky’ı (Gökyüzünde Yemek) Türkiye’ye getirme gibi projelere imza atan ATÖLYE, 7-10 Kasım 2013 tarihinde Türkiye Golf Federasyonu’nun Türkiye’ye kazandırdığı European Tour’un açılışı için “Kıtalararası Golf Vuruşu” etkinliğini düzenledi. Bu etkinlikte Tiger Woods, Boğaziçi Köprüsü üzerinde konumlandırılan bir podyum üzerinden Asya’dan Avrupa’ya golf vuruşu yaptı.

Bu etkinlikle ATÖLYE, 23 - 24 Ekim 2014 İspanya Sevilla’da düzenlenen, 30 farklı ülke, 160’tan fazla işin katıldığı Etkinlik Sektörü’nün Oscarları olarak kabul edilen European Best Event Awards - Best Public Event’te birincilik ödülünü aldı.
ATÖLYE Grup Genel Müdürü Mehmet Ulusoy, bu ödüle layık görülen ilk Türk firması olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirterek, etkinlik sektörünün Türkiye’de çok ilerlediğini, artık ülke olarak Avrupa’nın en iyileri arasında yer aldığımızı dile getirdi. 


Yorumlar