Kayıp Malezya uçağıyla ilgili şok iddia! “CIA öyle bir şey yaptı ki…”

Malezya Eski Başbakanı Mahathir Mohamad, kayıp Malezya uçağıyla ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Malezya’nın Eski Başbakanı Mahathir Mohamad, 8 Mart 2014’te kaybolup hala bulanamayan Boeing tipi Malezya uçağıyla ilgili ABD İstihbarat Birimi CIA’i sert ifadelerle suçladı.
 
UÇAĞI UZAKTAN MI KONTROL ETTİLER?
 
CIA’in elinde bulunan teknolojinin uçakları uzaktan kontrol edebilen bir sistemi olduğunu belirten Mohamad, bu durumdan tamamen onların sorumlu olduğunu belirtti. Ayrıca CIA’in Boeing’le anlaşması olduğunun da altını çizdi.
 
CIA hakkında sert ifadeler kullanmaya devam eden Mohamad, Boeing ya da CIA’in nedense bu konu hakkında hiç sesinin çıkmadığını söyledi. Ayrıca CIA’in takip ve uzaktan kontrol için son sistem teknolojileri kullandığını ve bunu tüm dünyadan gizlediğini iddia etti.
 
“SESSİZCE İNİŞ YAPTILAR VE…”

Uçağın okyanusa iniş yaptığı ve içindeki yolcular dahil herkesin kurtulduğu iddia edilirken, bu olayın arkasında CIA’in olduğunun altı çizildi.
 
Mahathir Mohamad’ın Batı ülkelerini sık sık eleştiren bir kişi olduğu bilinen bir gerçek iken, CIA’in karşı atak olarak böyle bir girişimde bulunduğu komplo teorisi olarak dış basındaki yerini aldı.

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.



Yorumlar