Kavga edip öldürdüğü ağabeyi ile 2 gün aynı odada yaşadı

Konya'da kavga ettiği ağabeyini bıçaklayıp öldürdü iddiası ile adliyeye sevk edilen Pekşen'in öldürdükten sonra cesedi çukura gömdüğü öne sürülmüştü. Cinayeti işleyip cesetle iki gün aynı yerde yaşadığı ortaya çıktı.

Konya'da kavga ettiği ağabeyini bıçaklayıp öldürdü iddiası ile adliyeye sevk edilen M.P.'in öldürdükten sonra cesedi çukura gömdüğü öne sürülmüştü. Cinayeti işleyip cesetle iki gün aynı yerde yaşadığı ortaya çıktı.

Konya Karapınar'da gerçekleşen cinayet olayında P.'in, ağabeyini boğazından bıçaklayıp öldürdüğü öne sürülmüştü. Öldürdükten sonra tuvaletin yanına çukur açıp cesedi oraya sakladığı iddia edilmiş ve adliyeye sevk edilmişti. Araştırmalar sonucunda ağabeyini öldürüp 2 gün boyunca aynı odada ceset ile birlikte yaşadığı ortaya çıktı. 

Karaman'da oturan çiftçi M. P. dün akşam suçunu itiraf etti. Polisi arayıp, ağabeyini yayla evlerinde öldürüp cesedini bahçedeki tuvaletin yanına kazdığı çukura gömdüğünü ve teslim olacağını belirtti. Polis, M. P.'yi gözaltına aldı. Ağabeyinin cesedini gömdüğü yeri gösterdi ve yapılan kazıyla ceset bulundu. Otopsisinde ağabeyin boğazından 15-20 bıçak darbesi olduğu anlaşıldı.

''Kendimi kaybetmişim''

Kardeş; ''Ağabeyimle tartıştık. Aramızda kavga çıktı. Ağabeyim bana demir sopayla saldırdı. Ben de elime geçirdiğim bıçağı ağabeyimin üzerine salladım. Ağabeyim bıçağı tutmak isterken eli kesildi ve yaralandı. O sırada kendimi kaybetmişim ve bıçağı defalarca boğazına sapladım'' dedi.

Cesetle 2 gün aynı odada kaldı

Kardeş M.P. ifadesinde; ''İki gün ağabeyimin cesediyle aynı oda da kaldım. Sonra cesedi bahçedeki tuvaletin yanına gömdüm. 28 Aralık günü Karaman'a gittim. Vicdan azabı çektiğim için ertesi gün polisi arayıp, durumu anlatıp, teslim olacağımı söyledim'' dedi.

M. P. bugün adliyeye sevk edildi. 

Yorumlar