Jandarma Uzman Erbaş Alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları belli oldu!

TSK'da görev almak isteyen birçok insan Jandarma Uzman Erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır sorusuna yanıt arıyor. Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev almak isteyen vatandaşlar uzman erbaş alımı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuruları başladı. Şimdi birçok kişi Jandarma Uzman Erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır sorusuyla ilgili bilgi edinmek istiyor. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi, Personel Temin Sistemi üzerinden başvuru sayfasını açtı. Uzman Erbaş alımı için başvurular 13 Temmuz 2018 Saat 11.00'den sonra başladı. 2018 Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuru şartları nelerdir sorusu vatandaşlar tarafından yanıt bekliyor. İşte Jandarma Uzman Erbaş alımı başvurularıyla ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar...

2018 JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi, Personel Temin Sistemi üzerinden 13 Temmuz saat 11.00'den itibaren başvuru sayfasını açtı. Jandarma için alınacak uzman erbaş yaş şartı ve diğer başvuru şartları belli oldu. Uzman erbaşlık için 1 Ocak 1991 ile 1 Ocak 1999 tarihleri arasında doğanlar başvuru yapabilecek. Uzman erbaş başvuru sayfası 30 Temmuz 2018 saat 17:00’ye kadar başvurulara açık olacak. 

JANDARMA UZMAN ERBAŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Jandarma Uzman Erbaş alımı şartlarına göre 20 yaşından gün almış olan ve 27 yaşını bitirmemiş olan adayların başvuruları alınacak. 1 Ocak 1991 ile 1 Ocak 1999 tarihleri arasında doğanlar başvuru yapabilecek. Branşlarda aranan özel şartlar ilanın yayımlanmasından sonra şekillenecek. Lojistik branşı sözleşmeli uzman erbaş için en az ilköğretim, diğer için en az lise ve dengi okul mezunu olmak veya yurt dışında dengi okul mezunu olmak şartı aranacak. Buna göre en az ilkokul mezunu uzman erbaş alımı yapılmış olacak.

JANDARMA UZMAN ERBAŞ KONTENJANLARI

Jandarma uzman erbaş alımı için kontenjanlar da belirlendi. 2018 uzman erbaş alımı kapsamında1.997 Muhabere Elektronik ve Bilgi Sistemleri (MEBS) 333 Lojistik, 15 Bol Serdümen ve 30 Dalış Amin branşlarında olmak üzere toplam 2.375 Sözleşmeli Uzman Erbaş alınacak.

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN SONA ERECEK?

Uzman erbaş başvuru sayfası 30 Temmuz 2018 saat 17:00’ye kadar başvurulara açık olacak. Adayların başvuru yapabilmek için aşağıdaki bağlantıya e-devlet şifresi ile girmeleri gerekecek. Başvuru formuna geçiş yapabilmeniz için profilinizde fotoğraf, adres, telefon, boy, kilo, en az 1 adet eğitim bilgilerinin beyan edilmiş olması gerekmektedir.

Yorumlar