İyi Parti'de 3 kurucu üye istifa etti!

Kurucu üyeler Nevzat Bor, Özcan Yeniçeri ve Yusuf Halaçoğlu istifa etti.

İYİ Parti'nin kurucu üyeleri olan Nevzat Bor, Özcan Yeniçeri ve Yusuf Halaçoğlu partiden istifa ettiklerini açıkladılar. İstifa edenlerden Yusuf Halaçoğlu seçim sürecinde İYİ Parti'den milletvekili adayı olmamıştı.

İYİ PARTİ'DEN İSTİFALARA CEVAP GELDİ

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, istifalar üzerine yaptığı açıklamada, “Hayatın her alanında olduğu gibi, siyasette de istifa tek taraflı bir tasarruftur. Siyaset, 'insan kazanma' sanatı olmakla birlikte, vicdanı da olan bir kurumdur. Sayın Bor, Sayın Halaçoğlu ve Sayın Yeniçeri'nin istifa kararlarını saygıyla karşılıyoruz. Ancak, gerekçelerindeki siyasi parti tarifinin, geçmiş tecrübelerinin aksine son çalıştayımızda da olduğu gibi, görüşlerini özgürce ifade ettikleri İYİ Parti'ye ve siyaset vicdanına uymadığı kanaatindeyiz. Kararlarının kendileri için hayırlı olmasını dileriz” dedi.

NEVZAT BOR KİMDİR?

Nevzat Bor’un istifası çok konuşuluyor. İYİ Parti kurucu üyesi Nevzat Bor neden istifa etti. Nevzat Bor kimdir, kaç yaşındadır, Nevzat Bor’un neden istifa ettiği merak ediliyor. Nevzat Bor neden istifa etti. Nevzat Bor ne iş yapıyor? Nevzat Bor nerelidir? Nevzat Bor’un İYİ Parti’den istifası Sosyal medya paylaşım sitesi Twitter’da da çok konuşuldu. Nevzat Bor bugün en çok aratılan isimlerden biri oldu. Nevzat Bor kimdir sorusunun cevabı merak ediliyor. Nevzat Bor 1959 yılında Yozgat’ta doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü mezunu olan Nevzat Bor, siyasetle uğraşmaktadır. Nevzat Bor'un biyografisi en çok merak edilenler arasına girdi.

Yorumlar