İstanbullulara internet müjdesi! Marmaray'da yeni dönem yarın başlıyor...

İBB AK Parti Meclis Üyesi Serdar Duran, Marmaray ile ilgili büyük bir yeniliği duyurdu. Meclis Üyesi Duran, yarından itibaren Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının Marmaray'da internet hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı.

Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'ndeki İBB Meclisinde gündem dışı konuşmalar bölümünde söz alan AK Partili Meclis Üyesi Serdar Duran, Marmaray'dabüyük bir değişiklik yapılacağı müjdesini verdi.

"İKTİDAR PARTİSİ OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ"

Duran, ''Cuma günü itibarıyla Ulaştırma Bakanlığımız, Marmaray'da internet hizmeti vermeye başlıyor. Bundan sonra U harfi göreceğiniz her metro hattında internet erişiminden faydalanabileceksiniz. Metrolarımızda güvenli internet için İBB yönetiminin alması gereken tedbirler var. Bu konuda bizler iktidar partisi olarak gereken her türlü desteği vereceğimizi buradan ilan ediyoruz'' şeklinde konuştu.

"TÜM İSTANBULLULARA HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Güvenli internetin tüm metrolarda olacağını ifade eden Türkyılmaz, "Güvenli internet yani insanların can ve mal sağlığını da garantiye alacak tedbir ve önlemlerle beraber inşallah İstanbul'daki genç kardeşlerimize ve tüm İstanbullulara hayırlı uğurlu olsun. Açın wifi'leri diyorum." diye konuştu.

METROLARDA DA OLACAK

Türkyılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının bazı güvenlik protokolleri belirlediğini aktararak, bu protokollerin tamamlanmasının ardından diğer metrolarda da internet erişiminin olacağını kaydetti.

Yorumlar