İstanbul Barosu başkanı Mehmet Durakoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli?

İstanbul Barosu başkanı Mehmet Durakoğlu kimdir sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Mehmet Durakoğlu kaç yaşında, nereli sorusuyla ilgili detaylar haberimizde.

İstanbul Barosu başkanlığına yeniden Avukat Mehmet Durakoğlu seçildi. İnsanlar şimdi internette İstanbul Barosu başkanı Mehmet Durakoğlu kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Ajans Haber ekibi olarak İstanbul Barosu başkanlığına yeniden seçilen Avukat Mehmet Durakoğlu ile ilgili detaylı bir araştırma yaptık. Mehmet Durakoğlu kaç yaşında, nereli sorusuyla ilgili detaylar haberimizde.

MEHMET DURAKOĞLU KİMDİR?

1956 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avukat Mehmet Durakoğlu, lise öğrenimini Ankara'da, Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Durakoğlu, 1986 yılında serbest avukatlığa başlamıştır. Avukatlık mesleğine ek olarak Dış Ticaret alanındaki sertifika programlarında dersler veren Durakoğlu, Bu konu üzerinde çok sayıda makale yayımlamıştır. 

İstanbul Barosu'nda İnsan Kaynakları Yürütme Kurulu Üyeliğinde bulunan Durakoğlu, 2004 yılında İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. 2006 yılında Baro Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Durakoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) üyeliği ile Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV) ve Türkiye Sosyal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Vakfı (TÜSES) yönetimlerinde bulundu.

Mehmet Durakoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar