Instagram çöktü mü? Instagram ne zaman açılacak?

Kullanıcılar yaklaşık yarım saattir İnstagra'ma giriş yapamıyor. Bu durum Instagram çöktü mü sorularını akla getirdi. Peki İnstagram ne zaman açılacak?

Kullanıcılar  yaklaşık yarım saattir Instagra'ma giriş yapamıyor. Bu durum Instagram çöktü mü sorularını akla getirdi. Peki Instagram ne zaman açılacak? Ajanshaber tüm sorularınızın cevabını sizlere getirdi.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram yönetimi henüz konu ile ilgili bir açıklama yapmazken, kullanıcılar web servisine erişemiyor. Mobil uygulamada ise akış yenilenemezken sadece hikayeler kısmı aktif olarak görülebiliyor. Hatta bazı kullanıcılar da bu bölüm de görünmezken, Instagram’ın hiçbir hizmeti kullanılamıyor.

Sunuculardan kaynaklı bu durum yine de herkesi etkilememiş gibi görünüyor. Bazı kullanıcılar uygulamaya erişmekte sorun yaşamazken, her 10 kişiden neredeyse 8’i şu an servise bağlanmakta sıkıntı yaşıyor.

Instagram'ın neden böyle bir sıkıntı yaşadığı henüz bilinmiyor.

INSTAGRAM NE ZAMAN AÇILACAK?

Instagram hesap silmeInstagram hesap silme ile ilgili merak ettiğiniz her şey bu makalede! Instagram hesabınızı kalıcı olarak nasıl silebilirsiniz? İşte adım adım Instagram hesap silme rehberi!
Özellikle Web servisinin hiç açılmıyor olması ve 5xx Server Error vermesi, oldukça önemli. Şimdilik konu hakkında Instagram tarafından açıklama yapılmazken, uygulamanın ne zaman düzeleceği bilinmiyor. Instagram'ın ne zaman düzeleceği henüz bilinmiyor.

Yorumlar