İngiltere'ye kaçan Eyüp Can Sağlık kebapçı işletiyor!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından hakkında gözaltı kararı çıkan fakat İngiltere'ye kaçan Eyüp Can Sağlık, Londra'da kebapçı işletmeye başladı.

Londra'da kaçak olarak yaşayan kapatılan Radikal Gazetesi'nin eski Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can'ın yeni işi belli oldu.

KEBAPÇI AÇTI

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in prensi olarak görülen ve 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'den kaçan Sağlık, Londra'da yaşamaya başlamıştı. Bir dönem yazar Elif Şafak'la evli olan Eyüp Can Sağlık kentte kebapçı açarak yeni bir sektöre atılmış oldu.

GAZETESİ OKUNMADI DOĞAN MEDYA'DAN KOVMUŞTU

Fethullah Gülen'in medyadaki prensi olarak bilinen aynı zamanda Elif Şafak'ın kocası olan Eyüp Can, Radikal gazetesinde başarılı bir yayın hayatı sürdürdüğüne inansa da gazetenin satışları oldukça düşüktü.

BASILI YAYINA SON VERİLDİ

Bu nedenle Radikal yayın hayatına internet üzerinden devam ediyor. Bunun yanında gazete artık Hürriyet'in havuzundan haberlerle çalışıyor. 

BATIRDIĞI YAYIN SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Bir zamanların ekonomi gazetesi Finansal Forum'u batırmasının ardından gazeteyi ekonomi-politika formatına dönüştürüp Referans'ı kuran Eyüp Can, bu kuruluşu da batıran isim olmuştu. En son ise Radikal'i batırdı.

Yorumlar