İBB 15 Temmuz Gazisi’ni ekmeğinden etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 15 Temmuz gazisi Mustafa Kürşat Yıldırım’ı uyguladığı mobbingle zorla istifa ettirdi.

15 Temmuz gazisi Mustafa Kürşat Yıldırım, İBB İspark AŞ'de müdürdü, önce kanuna aykırı şekilde uzman yaptılar, yetmedi sürekli mobing/yıldırma ile istifa ettirildi.

İntikam siyasetine ve işçi kıyımına hız kesmeden devam İBB yönetimi FETÖ'nün hain darbe girişimine direnen ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şerefli Türk askerinin kıyafetlerini giyerek halka kurşun sıkan FETÖ'cülere karşı direnen Mustafa Kürşat Yıldırım'ı zorla istifa ettirdi.

DAHA FAZLA DAYANAMADI

İBB iştiraki İSPARK A.Ş'de müdür olan Yıldırım, yeni İBB yönetimi tarafından sürekli mobbinge maruz kaldı. İlk önce kanuna aykırı şekilde görevi düşürülerek uzman yapıldı. Daha sonra da mobbing ve yıldırma politikası ile sürgünlere maruz bırakıldı.

YÜKSEK LİSANS MEZUNU

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan  evli ve 2 çocuk babası olan 15 gazisi Mustafa Kürşat Yıldırım, Yeditepe Üniversitesi'nde (Pazarlama, Finans, Yönetim, Muhasebe) yüksek lisansını tamamlamış. İleri seviyede İngilizce bilen Yılmaz'ın birok yurtdışı deneyimi de bulunmakta.

İBB yönetimi tarafından uygulanan baskılara ve psikolojik şiddete daha fazla dayanamayan 15 Temmuz Gazisi Yıldırım İBB'den istifa etti. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan da "Gazimize saygınız yok bari sözünüze, kendinize saygınız olsaydı" dedi.

 

 

Yorumlar