Haydar Sırça tutuklandı!

Nursel Doğan'ı ve Denizi en son gören, Doğan'ın sevgilisi Haydar Sırça tutuklandı. Çelişkili ifadeler ardından sessiz kaldı.

Nursel Doğan'ı ve Deniz'i en son gören, Doğan'ın sevgilisi Haydar Sırça tutuklandı. 

Müge Anlı'da son dakika bilgisi olarak açıklanan olayda, Nursel Doğan ve Deniz'i en son gören kişi, stüdyoya Nursel Doğan'ın sevgilisi olarak gelen Haydar Sırça tutuklandı. Müge Anlı'da tutuklama haberi duyuruldu. Haydar Sırça, stüdyoya 42 yaşındaki Nursel Doğan'ın ve Denizin kaybolması ile ilgili gelmişti.

En son cuma günü stüdyoda bulunmuş ve pazartei günü stüdyoda olacağına söz veren Haydar Sırça, otobüs kontrolünde tarım ilacı içti. Sırça, hastaneye kaldırıldı.Yapılan araştırma kapsamında, Sırça kaybolma olayında Doğan ve Deniz'e dair bir bilgisinin olmadığını belirterek serbest bırakıldı. Haydar Sırça'nın 8 Ağustos'ta Dikili'deki evinde olduğu  iddialarının yalan olduğu ve evin Bergama'da olduğu anlaşıldı. Bölgede yeni betonlandığı tespit edilen çok sayıda kuyu bulundu. Nursel Doğan ve Deniz'in, annesi aradığı zaman o arazide bulunduğu tahmin edildi.

Müge Anlı 10 dönümlük arazi ile ilgili, 'Burası köymüş. Burada her şey yapılır' dedi. Haydar Sırça'nın eşi tarafından 6 metrelik bir halının kaybolduğu bildirilmiş fakat İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne iletilmemişti. Müge Anlı'nın canlı yayında açıklama yaptı, Haydar Sırça tutuklanarak ceza evine götürüldü. Sırça, ifadelerinde önce yalanladı sonra da sessiz kaldı.



Yorumlar