Eren-8 Amanoslar Operasyonu

İçişleri Bakanlığı, Hatay, Osmaniye ve Gaziantep'te 1670 personelin katılımıyla 'Eren-8 Amanoslar Operasyonu'nun başladığını bildirdi.

Türkiye'nin yurt içinde ve dışında terör örgütleriyle olan mücadelesi titizlikle sürüyor. İçişleri Bakanlığı, Hatay, Osmaniye ve Gaziantep'te "Eren-8 Amanoslar Operasyonu"nun başladığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Hatay, Osmaniye ve Gaziantep'te 1670 personelin katılımıyla "Eren-8 Amanoslar Operasyonu" başlatıldı.

Operasyonda Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (1.670) personel görev alıyor Bölücü terör örgütünü ülke gündeminden tamamen çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla "EREN-8 AMANOSLAR" Operasyonu başlatıldı. Operasyonda, Adana Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde; Hatay, Osmaniye ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlıklarında görevli; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (1.670) personel[(96) operasyonel tim]görev alıyor. Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar