Gratis 6-14 Haziran 2018 kataloğu - Gratis bayram indirimleri merak ediliyor!

Kozmetik ürünleri satışıyla tanınan Gratis 6-14 Haziran kataloğu ile müşterilerine çeşitli fırsatlar sunuyor. Gratis bayram indirimleriyle ilgili detaylar Ajanshaber.com'da.

Bayrama bir haftadan az bir süre kala firmalar vatandaşları memnun edebilmek için Ramazan Bayramı kampanyaları yapmaya başladı. Kozmetik ürünleri satışıyla birçok kadının beğenisi kazanan firmalardan Gratis bayram indirimleri kampanyasını müşterilerinin beğenisine sundu. Şimdi birçok kişi kampanyanların ne olduğunu, hangi ürünlerin ne kadar indirime girdiğini merak ediyor. Bizlerde bu haberimizde sizler için Gratis 6-14 Haziran kataloğu ile ilgili tüm her şeyi derledik. Haberimizde Gratis bayram indirimleri kataloğunu bulabilirsiniz.

GRATİS 6-14 HAZİRAN KATALOĞU

Markalar bayrama bir haftadan az bir zaman kala çeşitli kampanyalar hazırladı. Gratis'te müşterilerine özel bayram indirimleri kataloğunu yayınladı. Bayram öncesi birçok kişi Gratis'te hangi ürünlerin indirime girdiğini, indirimli ürünlerin fiyatını merakla araştırıyor. Gratis bayram indirimleri kadınlar tarafından merak ediliyor. İşte Gratis 6-14 Haziran kataloğu...



Bakım ve güzellik ürünleri ile herkesin vazgeçilmezleri arasında olan Gratis büyük beğeni topluyor. İndirim listeleri ile vatandaşları mutlu eden Gratis bayrama kısa bir süre kala bir kampanya başlattı. Herkes kampanyanın ne olduğunu araştırmaya başladı.

GRATİS ÜRÜN KATALOĞU NEDİR?

Gratis ürün kataloğunda tüm indirimli ürünleri rahatça inceleyebilirsiniz. Kendinize yeni bir makyaj çantası hazırlamak istiyorsanız ya da ailenizin kullandığı bakım ürünlerini artık değiştirme zamanı geldi ise, içinde yüzlerce markaya ait binlerce ürün çeşidinin bulunduğu Gratis ürün kataloğunu takip edebilir, indirim zamanlarında oldukça ucuza alabileceğiniz ürünler ile bir sonraki aya kadar ihtiyaçlarınızı çok uygun fiyatlara tamamlayabilirsiniz.

Gratis ürün kataloğunda hem indirimli fiyatlar, hem o fiyatların Gratis Kart'a özel ekstra indirimleri bulunmaktadır. Belirtilen tarihler arasında mevcut fiyatların yanı sıra mağazalardan yapacağınız alışverişlerde Gratis Kart'ınızı kullanmanız durumunda %20'ye varan bir indirim daha kazanabilirsiniz. Örneğin, Gratis'e özel Gosh markasına ait Rebel Eyes Maskara'nın fiyatı 29.90 TL'den, 24.90 TL'ye düşmüştür. Fakat bu Gratis Kart olmadan yapılan normal aylık indirim fiyatıdır. Bunun üzerine ekstra Gratis Kart ile yapacağınız bir alışverişte ise aynı maskaranın fiyatı 19.90 TL'ye geleceği için toplam 10 TL'lik bir indirim yakalamış olursunuz.

Görüldüğü gibi ürün kataloglarını takip etmek size ciddi bütçe tasarrufu sağlayacağından, katalogda yer alan ürünlerden yapacağınız alışverişlerinizde daha az ödeyerek daha çok ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Aylık yayınlanan güncel Gratis ürün kataloglarına Alerabat üzerinden ulaşabilir, yine sizin için sıkı sıkıya takip edip özel olarak hazırladığımız aylık ve haftalık Gratis İndirim Kampanyaları ile alışveriş keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz.

Yorumlar