Genç kıza tecavüz edip öldüren canilerin cezası belli oldu

Güney Afrika'da 21 yaşındaki Hannah Cornelius'u tecavüz edip öldüren 4 sanık, karar davasında hakim karşısına çıktı.

Güney Afrika'da 21 yaşındaki Hannah Cornelius'u tecavüz edip öldüren 4 sanık, karar davasında hakim karşısına çıktı. Çok sayıda kişi, sanıklar için verilecek kararı öğrenmek için mahkeme salonuna gitti.

ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI VERİLDİ

Mahkeme, adam kaçırma, tecavüz, hırsızlık ve cinayet suçları ile yargılanan sanıklara ömür boyu hapis cezası verdi.

Kararın ardından mahkeme salonunda sevinç çığlıkları yükseldi. Çok sayıda kişi, Hannah Cornelius'u tecavüz edip öldüren sanıklara verilen cezayı memnuniyetle karşıladı. Hannah Cornelius'un arkadaşları da kararla ilgili düşüncelerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Tecavüz edilip öldürülen Hannah Cornelius cinayetine dair yeni detaylara ulaşıldı. Hannah Cornelius'a tecavüz edip katleden canilerin aynı gece iki kadına daha saldırdığı ortaya çıktı.

İKİ KADINA DAHA SALDIRMIŞLAR

Kameralara yansıyan görüntülerde, Hannah Cornelius'un öldüren kişilerin bir süre sonra bir kadına saldırdıkları ve çantasını çalmaya çalıştıkları görülüyor.

Kadını rehin alan katiller, bir süre sonra kadını Hannah Cornelius'un cansız bedeninin bulunduğu noktaya yakın bir yerde serbest bırakıyorlar. Bu anların ardından dört kişi tekrar bir başka kadına daha saldırıyor.

CORNELİUS'UN BABASI DA DURUŞMA SALONUNDAYDI

Hannah Cornelius'ü tecavüz edip öldüren sanıkların son duruşmasına dair yeni detaylar ortaya çıktı. 'Kızıma ne yaptıklarını duymaya dayanamıyorum' diyerek daha önce mahkemeye gelmeyen baba da duruşma salonundaydı.

Yorumlar