Gelinim Mutfakta Özüm Sakarya kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta Özüm Sakarya kimdir? Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'da haftanın yeni yarışmacısı Özüm Sakarya kaç yaşında ve nereli?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni bir hafta daha başladı. Haftanın yeni yarışmacısı Özüm Sakarya kimdir sorusu merak edildi. Gelinlerin ve kaynanaların kıyasıya yarıştığı yarışma programı gündüz kuşağının en sevilen programları arasında yer alıyor. Gelinim Mutfakta Özüm Sakarya kaç yaşında ve nereli? Detayları ve tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA ÖZÜM SAKARYA KİMDİR?

Gündüz kuşağının en sevilen yarışmalarından olan ve hafta içi her gün ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da bu hafta da yeni yarışmacılar katıldı. 15 Ekim Pazartesi günü yarışmaya katılan Özüm Sakarya ve kayınvalidesi yarışmaya bir hayli iddialı başladı. Bunun üzerine Özüm Sakarya kimdir sorusu merak edildi. Fatih Ürek'in sunuculuğunda gerçekleşen programda gelinler yaptığı yemekleri kayınalidelere beğendirmeye ve en yüksek puanı alarak haftanın birincisi olup büyük ödülü almaya uğraşıyor. Peki bu hafta yarışamaya katılan Özüm Sakarya kaç yaşında ve nereli?

İDDİALI BAŞLADILAR

Yarışmaya bir hayli iddialı başlayan Özüm Sakarya, ‘iddialı bir yarışmacı görmediğim için yarışmaya başvurma ihtiyacı hissettim.’ sözleriyle ne kadar hırslı olduğunu gözler önüne serdi. Gelinim Mutfakta’ya 151. bölümde dahil olan Özüm ve Ayten Sakarya, söyledikleri ile diğerlerini çok şaşırttı. Ancak tek şaşıran diğer yarışmacılar değildi, Özüm Sakarya da kayınvalidesinin söyledikleri ise karşısında şok oldu ve ona tepkisini gösterdi. Ekibe sonradan dahil olan Ayten ve Özüm Sakarya’nın hayatına ilişkin bilgiler bu gelişmeler ardından merak konusu oldu.

Yeni evli olan Özüm Sakarya, 10 günlük evli ve İzmir doğumlu. Yarışmaya beraber katıldığı Ayten Sakarya ise Siirt doğumlu.

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU FATİH ÜREK KİMDİR?

3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum'da bir işçi ailesinin 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Ailenin tek erkek çocuğu olan Fatih Ürek'in 3 kız kardeşi ve ablası vardır. Bir sucuk fabrikasından çalışan babası Şerafettin Ürek'in Bursa'ya taşınma kararı almasının ardından henüz 1 yaşında iken Bursa'ya giden Fatih Ürek'in çocukluk yılları Bursa'da geçti.

Genç yaşta ses sanatçısı olmaya karar veren Fatih Ürek bir süre Bursa'daki mekanlarda sahne aldıktan sonra sonra İstanbul'a taşınma kararı aldı. 1989 yılında İstanbul’a taşınan Fatih Ürek, 1993'da ilk albümü olan "Yaktı Yaktı"yı çıkardı. Bu albümde Bülent Ersoy'un "Sefam Olsun" albümünde seslendirdiği aynı isimli şarkıya yeniden yorumlamış ve büyük ses getirmiştir. İkinci albümünü 1995 yılında "Sen İki Gözümsün" adıyla çıkaran Fatih Ürek, bu albümünde pop şarkılarının yanı sırasında klasik şarkılara da yer vermiştir.

Yorumlar