Gelin duvağınız nasıl olmalı?

Bir gelinliğin olmazsa olmazlarındandır gelin duvağı size yardımcı olacak bazı ip uçları...

Gelinliğiniz kadar modaya uygun ve şık olmalıdır. Seçenek çok ama gelinliğinizi tamamlayacak duvayı henüz bulamadınız mı bu tüyolar size yardımcı olacaktır.

- Duvağınız, elbisenizle yarışacak türde olmamalıdır. Süslemelerin elbisenize benzer olmasından çok onu tamamladığından emin olun.

  - Minyon gelinler, daha uzun duvakları tercih etmeliler, çünkü bu tür duvaklar daha dökümlü ve uzun bir görüntü yaratır. Bedeninizin yarısına kadar gelen bir duvak, daha kısa boylu görünmenize neden olur.   - Hafif toplu bir yapınız varsa, elbisenizin boyunda, tek katlı bir duvak daha ince görünmenizi sağlar.   - Çocuksu bir görüntünüz var ancak daha seksi görünmek istiyorsanız, biraz hacimli bir duvak tercih edin. Bunun için de farklı uzunluklardaki birçok kattan oluşan duvakları kullanabilirsiniz.   - Kumaşın ve süslemelerin kalitesini kontrol edin. Gevşek ya da çözülmek üzere olan iplerin olup olmadığına ve boncukların, incilerin ya da kristallerin düzgün bir şekilde tutturulup tutturulmadığına emin olun.   - Birçok katı olan duvak, size düğün yemeği sırasında uzun olan parçaları çıkarma olanağı verir. Böylece organizasyon sırasında daha rahat hareket etme olanağına sahip olursunuz.   - Ailenizde nesilden nesile aktarılan antika bir duvağı düğününüzde kullanacaksanız, öncelikle kuru temizlemeye verip profesyonel bir şekilde temizlenmesini sağlayın. Sonra da elbisenizi seçerken duvağı mutlaka yanınıza alın. En mükemmel renk uyumunu sağlayabilmenizin tek yolu bu.    - Kuaförünüzle duvağınızı nasıl kullanmak istediğinizi konuşun. Bu sayede nikahtan sonra yapılacak organizasyonda eğer tercih ederseniz, duvağınızı rahatlıkla çıkartabilecek türde taktırabilirsiniz.

  - Duvağınızı nasıl tutturacağınıza karar verin. Taç takarak daha fazla cazibe katabilirsiniz.    - Çiçek çelengi takarak daha da doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Her şeyin daha da sade görünmesi için görünmeyecek kadar küçük ya da şeffaf tokaları tercih edebilirsiniz.   - Duvaklar geleneksel aksesuvar-lardır, fakat onları daha modern bir görünüme sokabilirsiniz. Süslü detayları azaltırsanız, çok daha sade ve modern görünümlü bir duvak elde edebilirsiniz.

 

Yorumlar