Gaga Bulut lakaplı Bulut Altuğ kimdir? Kaç yaşında ve neden tutuklandı?

Gaga Bulut lakaplı Bulut Altuğ kimdir? Youtube fenomenlerinden olan ve bugün tutuklanarak cezaevine gönderilen Gaga Bulut kaç yaşında ve neden tutuklandı? Detaylar Ajanshaber.com'da...

Sosyal medyada videolara yayınlayarak fenomen olan Gaga Bulut tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gaga Bulut'un gerçek adı ise Bulut Altuğ'dur. Peki Gaga Bulut lakaplı Bulut Altuğ kimdir? İzmir'de sosyal medya üzerinden yayınladığı videonun tepki görmesi üzerine gözaltına alınan Gaga Bulut tutuklandı. Peki sosyla medya fenomeni Gaga Bulut neden tutuklandı. Ayrıntılar ve tüm merak edilenler için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

GAGA BULUT LAKAPLI BULUT ALTUĞ KİMDİR?

Yayınladığı videolar ile fenomen olan ve küçük çocukların da kendisini izlediği Gaga Bulut yayınladığı son video ile büyük tepki çekti. Bunun üzerine Gaga Bulut lakaplı Bulut Altuğ kimdir sorusu merak edildi. Önce gözaltına alınan Gaga Bulut bugün akşam saatlerinde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki Bulut Altuğ neden tutuklandı?

GÖZALTINA ALINMIŞTI

İzmir’de sosyal medya aracılığı ile yaydığı görüntülerde sözde düzenlediği yarışmalarda para verme vaadiyle küçük yaştaki çocuklara genel ahlaka aykırı davranışlar yaptırmaya zorlayan kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri kendisini sosyal medya fenomeni olarak tanıtarak küçük yaştaki çocuklara para verme vaadiyle küçük yaştaki çocuklara genel ahlaka aykırı davranışlar bulundurduğu belirlenen kişiye yönelik çalışma başlattı.

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan kişinin B.A. (21) olduğunu tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler, zanlıyı ikametinde gözaltına aldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Sosyal medya aracılığı ile müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle işlem yapılan zanlı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İzmir Emniyet Müdürlüğüne götürülen Gaga Bulut isimli şahış tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar