Etiler'e 10 Milyonluk ultra lüks yeni mekan: Ajjna

Etiler’in merkezinde, 10 milyon TL yatırım maliyeti ile cafe&bistro kültürüne yeni bir yaklaşım getiren Ajjna, en iyisini arayanlar için iyi bir alternatif olacak.

Markanın kuruluş süreci ve vaadini “Bir mekânı ilk kez denemek mutlaka önemlidir. Ancak, daha iyisinin arayışı içinde olmak ve bu kez buldum diyerek gidilen her işletmeden klişeler ile ayrılmanın doldurulamaz boşluğu vardır. Bu gibi birçok nedenle, keyif alarak ayrıldığınız son ziyaretinizi hatırlamakta zorlanacağınızı düşünüyorum. Uzun bir işletme tecrübesi, eğitim ve seyahatler sonrası, alanında uzman kişiler ile aylar süren bir çalışmanın ürünü Ajjna. Beklentinin ötesinde, hayal edilenin fazlasını sunan bir ‘değer’ oluşturduğumuza inanıyorum” sözleriyle tanımlayan işletmeci Mustafa Yaşaroğlu’nun İstanbul ve hatta Türkiye’ye yeni bir anlayış getirecek bu konsept için ayırdığı ilk yatırım bütçesi ise 10 Milyon TL.

 

Farklı damak zevklerine hitap eden İtalyan ağırlıklı zengin menülerin hazırlandığı mutfağın başında daha önce birçok tanınmış mekânda görev almış Sezgin Can bulunuyor. Toplantılarınız, aileniz veya arkadaşlarınızla buluşma yeriniz olacak işletmenin orta yüzyıl Brezilya mimarisinden esinlenilen iç mekân tasarımı, ödüllü mimar Esat Fişek imzası taşırken, danışmanlığını ise yeme içme sektörünün duayen isimlerinden Osman Serim gerçekleştiriyor. Hint felsefesinde bağlanma ve keyif almayı sembolize eden üçüncü gözün adı olan Ajjna’nın mimari yaklaşımı da marka ve vaadine uygun olarak tasarlanıyor. Bu nedenle Ajjna; Canlı piyano performansı, özel yemek menüleri, aroma ve tasarımlarıyla dikkat çeken nargileleri ve iç mekân tasarımı ile ruhunuza, zihninize ve damağınıza iyi gelecek yeni bir ortamı tarif ediyor.

 

Yorumlar