Ertuğrul ve Zeydan evlenecek mi? Tarihte böyle bir olay var mı?

Ertuğrul ve Zeydan evlenecek mi? Ekranların en sevilen ve en çok izlenen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonuna Zeydan karakteri de ekleniyor. Peki tarihte Ertuğrul ve Zeydan evleniyor mu?

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu başlıyor. Yeni sezonda birçok karakter diziye eklenecek. Bunlardan bir tanesi de Ertuğrul'un aşık olacağı Zeydan karakteri. Peki Ertuğrul ve Zeydan evlencek mi? Zeydan karakterini Hande Soral'ın canlandıracağı biliniyor. Peki tarihte böyle bir olay var mı? Detaylar ve tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

ERTUĞRUL VE ZEYDAN EVLENECEK Mİ?

Reytingleri alt üst eden dizi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu başlıyor. İzleyiciler yeni sezonu merakla bekliyordu. Bu sezonda diziye birkaç karakter dahil olacak. Bu karakterlerden bir tanesi Zeydan olacak. Ertuğrul Zeydan karakterine aşık olacak. Peki Ertuğrul ve Zeydan evlenecek mi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL ZEYDAN KİMDİR?

Ekranların en sevilen dizilerinden olan ve yeni sezona yeni başlayacak olan Diriliş Ertuğrul izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Yeni sezonda ekranlara gelecek olan Zeydan tarihte var mı sorusu merak ediliyor ve aratılıyor. Peki Zeydan'ın gerçek adı ne?

Diriliş Ertuğrul Zeydan karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Hande Soral’dır. 1987 doğumlu ve Bursa’da dünya’ya gelen oyuncunun kendinden küçük ikiz kardeşleri vardır. Kardeşi olan Bensu Soral da ekranların sevilen oyuncularından birisi.Turgut Alp Anadolu Lisesi mezunu olan oyuncu üniversite eğitimi için İstanbul’a gelip Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünde eğitim almıştır.

 KOMEDİ DÜKKANI'NDA İLK KEZ SAHNEYE ÇIKTI

Komedi Dükkanı’nda sahneye çıkan Soral yönetmenin dikkatini çeker ve oyunculuk hayatı da böylece başlamış olur. 2008-2010 yıllarında ise “Küçük Kadınlar” dizisinde Armağan karakteri ile başrolde yer almıştır. 2011 senesinde “Bir Günah Gibi” adlı yapımda Figen rolü ile seyirciyle buluşan Soral, 2012 yılında “Alev Alev” dizisinde rol alarak dizi hayatını devam ettirmiştir. Bu dizide ümran adlı bir kadının dramını ekranlara getirmiştir.

 “Fatih” dizisinde Gevherhan Sultan rolü ile başrol kadrosunda yerini almıştır. “Çalıkuşu” dizisinde Azelya karakteri ile beğeni alan Soral, 2014 yılında ise yönetmenliğini Ata Türkoğlu’nun yaptığı bir roman uyarlaması olan “Yılanların Öcü”nde başrol oyuncusu (Fatma karakteri) olarak rol almıştır. Yine aynı yıl “Birleşen Gönüller” adlı sinema filminde Cennet adıyla başrolde oynamıştır. 2016 yılında ise “Kalbim Yangın Yeri” dizisinde adından söz ettirmiştir. En son olarak ise 2017’de Kanal D ekranlarında “Evlat Kokusu” dizisiyle bir kez daha adından söz ettirmiştir. Bu dizide Zeynep karakterine hayat veren oyuncu geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan “İsimsizler” dizisinde rol almıştır.

Yorumlar