Erdoğan Demirören'in cenazesi nereden kalktı? Nereye defnedildi?

Erdoğan Demirören vefatının ardından bugün son yolculuğuna uğurlandı. Erdoğan Demirören'in cenazesi nereden kalktı ve nereye defnedildi sorularının cevabı merak ediliyor. Soruların cevabı ve ayrıntılar Ajanshaber.com'da.

Demirören Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören vefatının ardından bugün son yolculuğuna uğurlandı. Erdoğan Demirören'in cenazesi nerden kalktı? sorusu merak edildi. İstanbul Şişhane'deki holding binası önünde düzenlenen törenden sonra cenaze Fatih Camisi'ne götürüldü.  Yakınları oldukça üzgün gözükürken Erdoğan Demirören'in sevenleri de bu acı günde ailesinin yanındaydı. Erdoğan Demirören'in cenazesi nereye defnedildi?  Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Erdoğan Demirören'in cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilmek üzere yola çıkacak.

ERDOĞAN DEMİRÖREN'İN CENAZESİ NEREDEN KALKTI?

80 yaşında yaşamını yitiren Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in cenaze töreni bugün düzenleniyor.

Erdoğan Demirören için ilk tören İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşti.

Törene Erdoğan Demirören'in eşi Tülin Demirören, oğulları Yıldırım Demirören, Tayfun Demirören, kızı Meltem Demirören, aile yakınları ve Demirören Holding çalışanları katıldı. Duygusal anların yaşandığı törende Erdoğan Demirören için dualar edildi ve helallik alındı.

TABUTUNA KABE KAPISI ÖRTÜSÜ

Demirören'in tabutunun üzerine II. Mahmut zamanında yapılmış Kabe kapısı örtüsü serildi.

ERDOĞAN DEMİRÖREN'İN CENAZESİ NEREYE DEFNEDİLECEK?

İşadamı, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.

31 Mayıs'tan beri solunum yetersizliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Demirören, önceki gün hayatını kaybetmişti.

ERDOĞAN DEMİRÖREN KİMDİR?

Demirören Holding kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören 79 yaşında İstanbul'da vefat etti. İnsanlar şimdi internette Erdoğan Demirören kimdir sorusunu sormaya başladı. Erdoğan Demirören, 28 Ağustos 1938 tarihinde İnegöl'de dünyaya geldi. Demirören, Sirkeci’de oto yedek parça ithalatı ve pazarlaması konusunda faaliyet gösteren Kolaylık Oto'nun kurucusu Babası Şükrü Demirören`in 1957 senesinde vefat etmesiyle, genç yaşta aile işlerini devralmak zorunda kaldı. Demirören, 1956-1957'de Beşiktaş'ta ve Emniyet'te profesyonel olarak futbol oynadı. 

Türkiye'nin ilk gaz şirketini 1972'de devren satın alan Demirören, yatırımlarını hızlandırarak şirket sayısını 48'e yükseltti. 1980'de açıklanan 24 Ocak kararlarından sonra ise küçülmeye karar verdi. Daha sonra birçok farklı sektörde faaliyet göstererek Demirören Holding'in büyümesini sağladı. Demirören, 31 Mayıs 2018'den bu yana yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Demirören Grubu, son alarak Doğan Grubu'nun medya varlıklarını satın almıştı. Anlaşmayla birlikte Aydın Doğan'a ait Hürriyet, Kanal D, Posta, Fanatik, CNN Türk, DHA, D-Smart gibi markalar Erdoğan Demirören'in sahibi olduğu Demirören Grubu'na geçti. Demirören, son olarak Doğan Medya varlıklarını Aydın Doğan'dan satın aldı.

Yorumlar