Enes Batur: Video kurguydu, medya tuzağa düştü

Enes Batur amcasına çektiği kışkırtma videosunun ardından tepki alıp özür dileyerek videoyu kaldırmıştı. Ünlü Youtuber şimdi ise kışkırtma videosunun kendisinin açığını arayanlar için oyun olduğunu açıkladı.

Enes Batur'un çok konuşulan kışkırtma videosunun kanaldan kaldırılmasının ardından olayın aslı ortaya çıktı. Batur; amcasına yaptığı kışkırtma videosunun aslında kendisinin açığını arayanlar için amcasıyla birlikte ortak olarak yapmış olduğu bir oyun olduğunu bildirerek videonun kamera arkasını yayınladı.

''KENDİMİ BİLEREK LİNÇ ETTİRDİM''

Yayınladığı video ile bir takım açıklamalarda bulunan Enes Batur açıklamasında;

”Ben Enes Batur , 'Amcama Psikolojik Kışkırtma Yaptım' videosu bir oyundu , ''Hayal mi Gerçek mi?'' filmimizde olduğu gibi insanlara kendimi bilerek linç ettirdim ve bir çok şey kazandım , medyanın bizi sürekli kötülemeye çalıştığını gösterdim , beni kullanmaya çalışan insanları gördüm ve benim gerçekte nasıl bir insan olduğumu insanlara gösterdim.

Bizi kötülemek için yapılan haberlere inanmayın kendiniz bizi insanlara anlatın , Sosyal Medya‘yı yani dijitali kötülemeye çalışan herkese artık savaş açtım. Siz yanımızda oldukça biz asla kaybetmeyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

 İşte o video;

NE OLMUŞTU?

Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi bulunan Batur, amcasına ve eşine hakaret ettiği videoyu gelen tepkiler üzerine YouTube kanalından kaldırdı.

Hayranları tarafından tabiri caizse eleştiri bombardımanına tutulan ünlü YouTuber,  amcasını Murat Surgurtekin’î kışkırtmak için çektiği video sosyal medyada büyük tepki gördü.

Videoda amcasına, ‘‘ Sen adam olsan bir işe yarasan, karın güzel olur, 200-300 kilo olmaz. Salak salak hareket etme. Sen adam mısın? Adana’da neydin, ne oldun?” gibi ifadelerde bulunan ünlü YouTuber adeta hayranlarını şoke etmişti.

Yorumlar