Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için ağlatan veda!

Rize'de Emniyet Genel Müdürü olan Altuğ Verdi için tören düzenlendi. Törende Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın konuşması damga vurdu.

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya'nın yapmış olduğu konuşmada; "O şehit olmak için hain bir kurşunu ya bir kalleş pusuyu, devletin içine sızmış hainlerin kahpe kurşununu ya da vatan savunmasında alacağı bir dost kurşununu bile hesaba katmıştı da bunca iş yoğunluğu arasında sorunlarını dinlediği, korumaya çalıştığı, haklarını hukuklarını gözettiği, evladı gibi gördüğü personellerinden birisinin kahpe kurşunuyla şehit olacağını hiç ama hiç hesaba katmamıştı" dedi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünde makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Altuğ Verdi için Valilik önünde hüzün veren bir tören düzenlendi. Yapılan törenin ardından Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin cenazesi, uçakla Mersin'e uğurlandı. Mersin'de ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toğrağa verilecek.

UZUNKAYA'DAN SERT AÇIKLAMA

Törende konuşan Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya şu cümlelere yer verdi:

Bugün burada dün öğlen saatlerinde meslektaş görünümlü katilin hainin kurşunlarıyla yüreği millet sevdasıyla dolu pırıl pırıl mütevazi halkla kaynaşmış Rize’nin genç emniyet müdürü Altuğ Verdi için toplanmış bulunuyoruz.

 

 

Yorumlar