Emir Ekin kimdir? Yandım şarkı sözleri

Emir Ekin kimdir? Şarkıcı Emir Ekin'in dolandırıcı olduğu ortaya çıktıktan sonra Emir Ekin kimdir sorusu aratılmaya başlandı. Emir Ekin Yandım şarkı sözleri ve detaylı bilgiyi Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Tıklanma rekorları kıran Yandım şarkısını söyleyen popçu Emir Ekin'in dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Emir Ekin kimdir sorusu merak edildi. Youtube üzerinde şarkısı binlerce kişi tarafından dinlenilen şarkıcı dinleyenlerini hayal kırıklığına uğrattı. Emir Ekin Yandım şarkı sözleri ve tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

EMİR EKİN KİMDİR?

Dolandırıcıları dolandırarak başka bir isimle şarkı söyleyip dinlenme rekorları kıran Emir Ekin'in gerçek ismi aslında Süleyman. 

Bursa'da dolandırıcılık yaptığı çete üyelerini de dolandırıp başka isimle şarkı söyleyerek klip çeken popçu tıklama rekoru kırdı. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 13 ilde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda gözaltına alınan Süleyman E.’nin birliktedolandırıcılık yaptığı şahısları da dolandırarak Emir Ekin ismiyle klip çekip şarkı söylediği ortaya çıktı.

GÖZALTINA ALINDI

Bursa Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının da desteğiyle Bursa merkezli 13 ilde dolandırıcılık çetesine yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda gözaltına alınan 34 şahsın, vatandaşları 20 milyon lira dolandırdığı öğrenildi. Çok sayıda polis memurunun katıldığı operasyonda gözaltına alınan Süleyman E.’nin birlikte dolandırıcılık yaptığı şahısları da dolandırarak Emir Ekin ismiyle klip çektiği ortaya çıktı.

YANDIM ŞARKI SÖZLERİ

tabi günlerim aynı
pisi pisi yaşıyoruz hayatı
tuhaf bir sesler gözler karardı
insana mani olur ama yaralarımız hep aynı
yansın caddemiz alev alev yansın hikaye besleme hebaya daldım kalsın
keyfim gıcır ama sanırım rüyasın

kimi gider kimi gelir
kıymetimi bilen bilir
sevda olsa aşkta olsa
elbet birgün döner gelir

ikimizde yarım kalsak
bu gönül hep sana tutsak
ayrılık bu zamanı olmaz
bu gidişe yürek dayanmaz

yaktın yanıyorum ne yaparım bilmiyorum
müsadenle gidiyorum eyvallah
yangın yanıyorum gemileri yakıyorum
bu şehirden kaçıyorum eyvallah

Yorumlar

Çok Okunan Haberler
ABD'de TikTok yasaklanıyor!