Ebru Demetgül kimdir? Nasıl öldü

Ebru Demetgül kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ebru Demetgül nasıl öldü sorusunun yanıtı Ajanshaber.com'da.

Ebru Demetgül kimdir sorusu yaşanan ölüm olayının ardından vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Beyoğlu'ndaki ölüm olayının ardından Ebru Demetgül nasıl öldü sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Banyoda şofbenden kaynaklı elektrik kaçağına kapılan 34 yaşındaki Ebru Demetgül hayatını kaybetti. Beyoğlu Bakraç Sokak'ta meydana gelen olay arkadaşı Ebru Demetgül'ün arkadaşının eve gitmesiyle ortaya çıktı. Ebru Demetgül'e ulaşamayan arkadaşı eve gelince arkadaşının banyoda hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Polis ve sağlık ekiplerine haber verilse de kadının yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

EBRU DEMETGÜL KİMDİR?

Beyoğlu'nda yaşanan olayın ardından Ebru Demetgül kimdir sorusunun yanıtı merak edildi. Beyoğlu'nda banyodaki şofbenden kaynaklanan elektrik kaçağına kapılan kadın hayatını kaybetti. Fotoğrafçı ve grafiker olan, bu konuda birçok çalışmayla ismini duyuran Ebru Demetgül'ün ölümü arkadaşlarını hüzne boğdu. 

34 yaşındaki Ebru Demetgül, renkli ve yaratıcı işleriyle tanınan bir görsel tasarımcıydı. Genç kadının beklenmedik vedası sevenlerini derinden sarsarken, ölümü intihar olarak ağırlık kazansa da ölüm nedeni sır olarak kaldı. Demetgül’ün cansız bedeni, önceki gün İstanbul’daki evinde saat 16.00 sıralarında sosyal medyada “FrenchOje” adıyla tanınan yakın arkadaşı tarafından bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin, küvete sarkıtılmış ucu açık elektrik kablosu bulduğu belirtildi. Bu kanıt, genç kadının su dolu küvete elektrik verilerek intihar etmiş olabileceği şüphesini güçlendirdi. Değerlendirilen bir başka ihtimal ise, şofbenden kaynaklanan elektrik kaçağının kazaya neden olma ihtimali.

EBRU DEMETGÜL NASIL ÖLDÜ?

Olay Beyoğlu Bakraç Sokakta meydana geldi. Ebru Demetgül'e ulaşamayan arkadaşı eve geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir yardımıyla girdikleri evde genç kadını banyodaki küvette cansız halde buldu. Yapılan incelemenin ardından elektrik çarpması ihtimali üzerinde duran polisin isteği üzerine BEDAŞ ekipleri de elektrik hattında incelemelerde bulundu. Ebru Demet Gül’ün cenazesi Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, genç kadının kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna gönderileceği kaydedildi.

Demetgül’ün eski arkadaşı ve Okuyan Us yayınevinin kurucusu Cem Mumcu, Gazete Habertürk’ten İrem Koca ve Müslim Sarıyar'a konuştu. Mumcu, “Yakın bir arkadaşı kapıyı çilingirle açtırarak içeri girmiş. Arkadaşları son günlerde çok neşeli olduğunu söyledi. İntihar olduğunu sanmıyorum. Elektrik kaçağı olduğunu düşünüyoruz. Otopsi sonucunu bekliyoruz” dedi. Son günlerde iletişimlerinin azaldığını belirten Mumcu, Demetgül’ün yaklaşık bir yıl önce yayınevindeki görevinden ayrıldığını belirtti.

Yorumlar