Düğün hazırlıkları yapanlar dikkat!

Yeni bir saç rengi, saç şekli, cilt ürünü deneyeceksiniz. Düğün öncesi bunlara hiç gerek yok.

“Biz kim oluyoruz da size her konuda yapın ya da yapmayın”ları sıralıyoruz değil mi? Aman lütfen bu soruya “evet” demeyin. Araştırıyoruz, okuyoruz, faydalı olduklarını, işinize yarayacağını düşündüklerimizi sizinle paylaşıyoruz. Ve işte bir rehberle daha karşınızdayız. Şimdi “siz siz olun, sakın düğünden önce bunları yapmayın” diyoruz.
DÜZENLİ SPOR YAPIN   - Yeni bir saç rengi denemeyin. O rengin size yüzde 100 uyacağını bile düşünüyor olsanız, sakın bu işe kalkışmayın. Eğer bir değişiklik yapacaksanız en az bir hafta önce olmasına özen gösterin. Rengin oturması, cildinizle uyumu derken zamana ihtiyacınız var…   - Son dakikada ani bir kararla kestirmemenizi de öneriyoruz. Gelinliğinize karar verirken bile saç modelinizi düşünmediniz mi? Şimdi radikal bir değişiklik tüm hazırlıklarınızı alt üst edebilir.    - Düzenli spor yapıyorsanız, aynen devam edin. Bilmediğiniz bir spor dalını hatta daha önce hiç yapmadığınız bir hareketi denemeye kalkışmayın. Kaslarınıza, bağlarınıza zarar vermek istemezsiniz herhalde. Eğer çok gerginseniz, en yakın arkadaşınızla açık havada yürüyün… Çok iyi gelecek! 
DAHA ÖNCE KULLANMADIĞINIZ ÜRÜNLERİ DENEMEYİN
  - Bronzlaşmak istemekte haklısınız. Bunun için birçok ürün de var. Fakat dikkatli seçin. Mutlaka bir uzmana danışın. Sprey bronzlaştırıcılar pratik gibi görünse de orantısız sıkma ihtimaliniz çok yüksek. İşte bu nedenle işi bilen birinden yardım almalısınız.    - Eğer düğüne iki haftadan daha az bir süre kaldıysa cildiniz için yeni ürünler bakıyorsanız, bunun için yanlış zaman. Daha önce kullanmadığınız hiçbir şeyi sürmeyin. Alerjiye, kuruluğa, yağlanmaya neden olabilir…    - Kafeinden uzak durun! Neden mi? Çünkü cilt kuruluğuna ve bu da göz altlarına siyah halkaların oluşmasına neden olabilir. Ayrıca zaten gerginsiniz, kafein gibi bir uyarıcıya ihtiyacınız yok.

Yorumlar