Devlet bünyesinde çalışanlardan günlük kesilecek öğle yemeği bedeli belli oldu!

Memurlardan, günün 2. öğünde 1,37 lira ile 5,45 lira kesileceği duyuruldu. Sözleşmeli olarak devlet bünyesinde çalışanlardan da kesilecek ücret açıklandı.

Memurlardan, günün 2. öğününde 1,37 lira ile 5,45 lira kesileceği duyuruldu. Sözleşmeli olarak devlet bünyesinde çalışanlardan da kesilecek ücret açıklandı.

Memurlar ve sözleşmeli olarak çalışan personeller için günlük olarak günün 2. öğünü öğle yemeği için alınacak ücret belli oldu. Bu açıklama ile 15 Ocak itibari ile bir sonraki senenin Ocak 14'üne kadar memurlardan günlük 1,37 lira ile 5,45 lira arasında  ücret alınacakken, sözleşmeli personel de aldıkları ücrete göre değişkenlik gösteren günlük 1,65 lira ile 6,54 lira arasında öğle yemeği ücreti alınacak.

Memurların 2019 senesi için 1,37 ile 5,45 lira ve sözleşmeli personelin 1,65 ile 6,54 lira öğle yemeği ücreti ödemesi bekleniyor.

Yürürlüğe girdi

Hazine ve Maliye Bakanlığının Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliği Uygulama Tebliği'nin Resmi Gazete'de yayımlanması ile belirlenen fiyatlandırma yürürlüğe girdi ve asgari yemek bedellerine ilişkin esaslar belirlendi.

Yorumlar