Devlet Bahçeli'den yeni kabineye ilişkin ilk açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesi için "2023 yılı hedeflerine yönelik bir uygulama kabinesi olarak dikkati çekmektedir. O bakımdan ben başarılı olacaklarını düşünüyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesi için "Başarılı olacağını düşünüyorum" dedi.

''MHP PAZARLIK VE BEKLENTİ İÇİNDE OLMAMIŞTIR''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni kabineye ilişkin, "2023 yılı hedeflerine yönelik bir uygulama kabinesi olarak dikkati çekmektedir. O bakımdan ben başarılı olacaklarını düşünüyorum" dedi. Bahçeli, kabinede MHP'li bakan bulunmamasıyla ilgili, "MHP, pazarlık ve beklenti içinde olmamıştır" ifadesini kullandı.

''BAŞARILI OLACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM''

Bahçeli, "Şu an için Türkiye'nin beklenti ve taleplerine ve 2023 yılı hedeflerine yönelik bir uygulama kabinesi olarak dikkati çekmektedir. O bakımdan ben başarılı olacaklarını düşünüyorum" ifadesini kullandı. 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, kabinede MHP'li bakan bulunmaması hakkında ise şunları söyledi:

"Prensip meselesi. MHP, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin hayata geçirilmesi sırasında pazarlık ve beklenti içinde olmamıştır. Sistemin etkin ve başarılı olması için gayret göstermiştir.

Yorumlar