Devlet Bahçeli'den ittifak açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı içinde gönül vardır, ülke sevdası vardır, karşılıklı saygı vardır. Saygı kavramı içinde jestler de olabilir." ifadesini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Cumhur İttifakı içinde gönül vardır, ülke sevdası vardır, karşılıklı saygı vardır. Saygı kavramı içinde jestler de olabilir."  dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

ERGENEKON DAVASI

''Ergenekon Davası sonuçlanma aşamasına gelmiştir. İddianameler mahkemede görüşülecektir, bu iddianame çökmüş durumdadır. Çok az bir ceza söz konusu olmuştur.''

''CUMHUR İTTİFAKI İYİ GİDİYOR''

''Cumhur İttifakı içinde gönül vardır,  karşılıklı saygı vardır. Saygı içinde jestler olacaktır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşme arzusu olursa biz her zaman görüşürüz. MHP ile AK Parti görüşmeleri devam ediyor. Uzlaştıkları alanlar oluşuyor. Sayın Cumhurbaşkanı'nın dönüşünde ona arz edecektir. Sonra karşılık değerlendirme ihtiyacı olursa gereği yapılır. Şu ana kadar gelişmeler olumludur. Cumhur İttifakı iyi gidiyor.''

Bahçeli, CHP’nin İYİ Parti ve Saadet Partisi ile yaptığı görüşmelerin sorulması üzerine de “Zillet ittifakını koalisyona dönüştürmek istiyorlarsa onların en tabii hakkıdır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar