Cumhurbaşkanı Erdoğan parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunuyor...


Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Hatay'da askerlerimize destek için sınır karakolumuzu ziyaret ederek Mehmetçiklerimize moral verdik. Bu durum birilerini rahatsız etmiş olmalı ki oraya giden sanatçılarımıza hakaret etmeye kalktılar. Gerek biz gerekse sanatçılarımız hak ettikleri cevabı kendilerine verdik. Nasıl askere desteğe giden sanatçıya kem söz söyleyebilir bunu anlayabilmiş değiliz. Hakaret ve küfüre varan sözler sarf edildi. Tüm bunlar karşısında zaman zaman bunlara cevabı siz değil biz verelim diyen arkadaşlar var. Tamam da sözün şiddeti önem arz ediyor. Bulunduğumuz makam bu hakaretleri kabul eden makam değildir.

KILIÇDAROĞLU'NA SESLENDİ: POSTALIN YOKSA GÖNDERELİM

Şimdi duydum ki Hatay'a gidiyormuş, ne oldu ya günaydın, Postalın yoksa sana postalı biz gönderelim parkan eksikse onu da gönderelim. Biz askerimizle doğduk, askerimizle yürüyoruz

Bugün itibari ile etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4071 oldu.

Kuzey Irak'ta 337 terörist etkisiz hale getirildi. Herhalde gözyaşı dökmeyi unutmazsın. Bu mücadele sonuna kadar devam edecek aksi taktirde şehitlerimize bunun hesabını veremeyiz.

BU ADAMIN CİBİLİYETİNİ HERKES ANLASIN

Bay Kemal sen Hakkari'de mitingini yaptığın zaman bir tane Türk bayrağı var mıydı? Orada o zaman bu malum partinin destekleriyle gittin miting yaptın. Sende o güç olsaydı biz seni oradan tanırdık. Biz, 15 Temmuz'dan sonra kendisine Yenikapı için davet gönderdiğimde bize önce hayır dedi. Baskılar sonucunda son akşam geleceğine dair haber geldi. Bunları bilmemiz lazım. Bunları anlatayım ki bu adamın ne olduğunu herkes anlasın. Cibiliyetini anlasın. Karakter başka meseledir. Sandık önümüze geldiği zaman bunun hesabını sormaya var mıyız? Bu sözle, lafla olmuyor. Kapı kapı dolaşarak oluyor.

AKKUYU PROJESİ: TARİHİ BİR HADİSEYE ŞAHİTLİK ETTİK

Salı günü ülkemiz açısından tarihi bir hadiseye şahitlik ettik. Nedir bu? Türkiye'de bir ilk. Bu ilki AK Parti iktidarı yapıyor. O da Mersin Akkuyu'da Türkiye'nin 60 yıllık rüyası olan ilk Nükleer Güç Santrali'nin Sayın Putin ile birlikte canlı yayında attık. 4 etabı olan bu güç santralinin yatırım bedeli 22 milyor doları bulacak. Türkiye'nin elektrik üretiminin yüzde 10'unun tek başına karşılayacak. Türkiye dünyada az sayıdaki Nükleer Güç sahibi ülkeler arasına girecektir. İlkini Soçi'de yaptığımız zirvenin ikincisini Ankara'da gerçekleştirdik. Yakın ilişkiyi sürdürmekte kararlıyız.

BU KATLİAMI LANETLİYORUM, BEDELİNİ EN AĞIR ŞEKİLDE ÖDEYECEKLER

Doğu Guta ve Duma... Bu katliamı yapanları lanetliyorum. Kimden gelirse gelsin bu katliamı yapanlar bunun hesabını, bedelini kesinlikle ağır ödeyecekler. Bununla ilgili görüşme ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dün Sayın Putin ile görüştüm, bugün ve yarın da devam edecek.

Erdoğan'ın, konuşması sırasında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı kürsüye çağırarak bir konuda uyardı.

"GENÇLER DEİZME KAYIYOR"

Mikrofonların ses almamasından dolayı konunun ne olduğu tam anlaşılamazken Yılmaz'ın Erdoğan'a "Üç sivil toplum örgütünün yaptığı bir araştırma. Gençlerimizin deizm ile ilgili bir düşüncesi var diye." dediği duyuldu.

ERDOĞAN'IN SORDUĞU DEİZM ARAŞTIRMASI

İKDAM Eğitim Derneği ve Uluslararası Öncü Eğitimciler Derneği tarafından Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle düzenlenen “Gençlik ve İnanç” konulu çalıştayda şu sonuca varılmıştı:

"İtikadî anlamda sorunları olan gençlerde özellikle deizm -yani Allah’ın hayata müdahalesini reddetmek- inancı ön plana çıkmakta, ateizm bu bağlamda daha geride kalmaktadır."

"ASKERİMİZLE DOĞDUK, ASKERİMİZLE YÜRÜYORUZ"

"Hatay'da askerlerimize destek için sınır karakolumuzu ziyaret ederek Mehmetçiklerimize moral verdik. Bu durum birilerini rahatsız etmiş olmalı ki oraya giden sanatçılarımıza hakaret etmeye kalktılar. Gerek biz, gerekse sanatçılarımız hak ettikleri cevabı kendilerine verdik. Hala nasıl olur da bu ülkenin bir sanatçısı, askerine desteğe giden bir sanatçıya kem söz söyleyebilir. Şahsıma olan hakaretler yine tavan yaptı.

Bulunduğumuz makam bu hakaretleri kabul eden bir makam değildir. Bulunduğumuz makam o kişilere akıllarının alacağı şekilde gerektiği cevabı vermesi gereken bir makamdır.

Duydum ki Hatay'a gidiyormuş Kılıçdaroğlu. Hayırdır yahu, günaydın. Ne oldu? O zaman yapman gerken bir şey var. Postalın eksikse sana postal da gönderelim. Olur ya, parka falan eksikse onu da gönderelim. Bu ülkede biz askerimizle doğduk, askerimizle yürüyoruz.

"AFRİN'DE 4 BİN 071 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"


Kuzey Irak'ta etkisiz hale getirilen terörist sayısı 347, yurt içinde etkisiz hale getiren terörist sayısı ise 165.

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 071.

Sandık önümüze geldiği zaman hesap sormaya var mıyız? Bu çalışarak olacak, kapı kapı dolaşarak olacak

Mersin Akkuyu'da Türkiye'nin 60 yıllık rüyası nükleer santralin temelini Rusya lideri Putin ile attık.

"FETÖ'CÜLER NEREYE KAÇARLARSA KAÇSINLAR, BİZ KOVALAYACAĞIZ"
Guta'da bu katliamı yapanları lanetliyorum. Kimden gelirse gelsin bu katliamı yapanlar bunun hesabını, bedelini kesinlik ağır ödeyeceklerdir.

Gabon 3 tane önemli FETÖ'cüyü ülkemize teslim etti. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, onlar kaçacak biz kovalayacağız.

Kosova'dan 6'sını aldık, Gabon'dan 3'ünü aldık. Milli İstihbarat Teşkilatımız çalışıyor.

Dünyada ırkçı siyasetin yükselişe geçip de huzurun refahın arttığı bir ülke yoktur.

"ÇOCUK İSTİSMARININ ÜST CEZA SINIRI 40 YIL"
Lafa gelince sosyal demokrat olduğunu söyleyen ama her tarafından buram buram faşizm akan bu zatın devri yakında kapanacak

Sonuçta ortaya çocukların istismarının önlenmesi acil eylem planı çıktı. Çocuklara nitelikli istismar suçunun üst sınırı 40 yıla çıkartılıyor.

Ailelere, öğretmenlere ve çocuklara verilecek eğitimlerle bu konuda eğitim faaliyetleri yürütülecek.

"TÜRK MİLLETİ BU TÜR TEHDİTLERE PAPUÇ BIRAKMAZ"
Avrupanın terör örgütlerinin oyuncağı olmasının üzüntüsü ve öfkesi içindeyiz.

Türk milleti bu tür tehdirlere papuç bırakmaz ama iyi bilsinler ki kendi sonlarını kendi elleriyle getirecekler.

Terörizmin doğası budur: Kendisini besleyen eli gün gelir mutlaka ısırır."

Yorumlar