Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bez torba ve file hazırlıyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti genel merkezinde "Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı"nda konuşup yeni gelişmelere imza attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, 31 Mart seçim kampanyası kapsamında vatandaşlara kenevirden yapılan filelerin ve bez torbaların promosyon amacıyla dağıtılacağını belirtti.

Poşet kararının ardından poşetlerin 25 kuruş olarak ücretlendirilmesi vatandaştan çokca tepki görmüştü. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, "31 Mart seçimleri bizim için belediyecilik hizmetinde bir zirve olacaktır. Kimsenin AK Parti'ye oy vermek gibi bir mecburiyeti, borcu yoktur. Milletimizin her bir ferdini AK Parti'ye oy vermeye, biz halkımızı ikna edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

"BEZ TORBA VE FİLELERİ VATANDAŞA DAĞITACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: "Çevreci parti malum AK Parti. Şu anda ana muhalefet yine naylon poşetlerle sokağa dökülebilir. Biz naylon poşetlere karşı savaş ilan ettik. Şimdi bu seçimlerde biz bez torbalar ve kenevirden yapılan filelerle meydanlarda olacağız. Yeniden biz oraya döndük dönüyoruz. Milyonlarca bez torba ve fileyi hazırlıyoruz, bu kampanyada milletimize promosyon olarak dağıtacağız." 

 

Yorumlar