Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu'dan Ajans Haber'e özel seçim açıklamaları

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Ajans Haber'e özel seçim açıklamalarında bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Ajans haber'e özel açıklamalarda bulundu.

Seçim sonuçları için konuşan Topçu yaptığı açıklamada; "24 Haziran seçimleri ile siyasi istikrarımız korunmuştur. Siyasi istikrarımızın devamı ile Türkiye kazanırken, Türkiye’yi tercih edenler de kazanacaktır." açıklamalarında bulundu.
Seçim sonucuyla birlikte asıl kaybedenleri de açıklayan Topçu açıklamalarına; "Dolarları, PKK-HDP’leri, YPG, PYD, FETÖ’leri, DEAŞ’ları, ağaç bahaneli Gezi’leri, kasalı kutulu kumpasları ile üzerimize gelenler kaybettiler.
Hamd olsun yine yapamadılar, oyunları milletimizin ferasetine ve irfanına çarparak tezgahları ile birlikte darmadağın oldular." şeklinde devam etti.
Seçim sonucundaki zaferde Türk milletinin ferasetinin etkili olduğunu söyleyen Topçu; "Siyaset mühendisliği ile birbirine benzemezleri bir araya getirenler hüsrana uğradı.
Büyük Türk milleti feraset ve irfan abidesi iradesiyle, bunların hepsine sandıkların dibinde yer ayırdı.Siyasi İstikrarsızlıkla birlikte, ekonomimizi bozarak, her türlü terör örgütleri ile bizi içimize dürüp diz çöktürmek isteyenler buradan da vatanımızı milletimizi bölmeyi, devletimizi yıkmayı hayal edenlerin hülyalarını millet sandıkta kabusa çevirdi." sözleriyle açıklamalarını sürdürdü.

24 Haziran sonucunun milletimiz için birliktelik mührü olduğundan bahseden Topçu sözlerini;"Kürt’ü, Türkmen’i, Arap’ı, Alevi’si, Sünni’si ile ay-yıldızlı al bayrak altında kıyamete kadar beraber yaşamaya kararlı milletimizin mührüdür.Ülkemizin birinci ligde yer almasını kimse engelleyemeyecek. Milletimize, medeniyet coğrafyamıza ve dünyadaki bütün mazlumlara hayırlı uğurlu olsun." açıklamalarıyla sonlandırdı.

Yorumlar