Çukur dizisine bomba transfer!

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Çukur'a yeni bir isim daha dahil oldu.

Show TV’de ekrana gelen, başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş’ın paylaştığı Çukur dizisi yeni sezonda da izleyici ekrana kilitlemeyi başarırken, sevilen dizinin kadrosuna Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan dahil oldu. 

ÇUKUR DİZİSİYLE EKRANLARA DÖNDÜ

Avatar Atakan, ‘Çukur’da ünlü kickboksçu ‘kötü adam’ rolünde oynayacak. Survivor şampiyonu olduktan sonra birçok yapımda yer alan Avatar Atakan en son Söz dizisinde bir süre rol almıştı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Avatar Atakan yurtdışında yaşıyordu.  Geçtiğimiz aylarda bir oğlu dünyaya gelen Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Aslan, şimdi kötü bir karakter Çukur dizisine dahil oldu.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 Sivas doğumlu olan Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, yaşı 29 olup boyu 1,88 metredir. Spor yaşamına ilk olarak basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında ise vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana birçok ülkede ülkemizi başarıyla temsil etmiştir. Avatar Atakan, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’na parkur rekoru kırarak okul birincisi olarak girmiştir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kickboks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkemizi uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara katılmaktadır.

2011 yılında Özbekistan’da düzenlenen IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonasında 5 bin rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkemize büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir. Kickboks kariyerinin önemli olaylarından birtanesi de, dünyanın en ünlü kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşma olmuştur. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul’da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira ile yapmıştır. 2015 yılında ise Glory 20 Dubai’de Chad Sudgen ile karşılaşmıştır.

2016 yılında TV8 ekranlarında yer alan ve Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor Ünlüler Gönüllüler programında Ünlüler takımında yarışmış olan Avatar Atakan, 5 ay süren zorlu mücadele sonrası 2016 Survivor şampiyonu olmuştur. Survivor 2016 sonrası ringlere dönüp, Mix Fight Gala organizasyonunda 81 kilo dünya şampiyonluk maçına çıkıp, Kevin Brenda’yı ikinci rauntta nakavt etmiştir. 3 Aralık 2016’da kemerini korumak için Marco Pique ile dövüşmüş ve 3 raunt sonunda rakibini yenerek kemerini korumayı başarmıştır.

Profesyonel sporun dışında oyunculukda yapan Avatar Atakan çeşitli sinema ve dizi filmlerinde oynamıştır.  2017 yılında Star Tv ekranlarında yer alan Söz dizisinde başrol olarak Üsteğmen Zafer Yaman karakterini canlandırmıştır. Dizinin 12. Bölümünde diziden ayrılan Atakan Arslan,  sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak oyunculuk zor meslek ve bu yüzden diziden ayrılmış bulunmaktayım demiştir.  Ama magazin basınında çıkan haberlerde Söz Dizisinden ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ile anlaşamadığı için ayrıldığı söylenmiştir.

Çağan Atakan Arslan, 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenmiştir. 2018 yılının Haziran ayında ise Leon Aslan Arslan ismini verdikleri bir oğlu olmuştur.

Yorumlar