CHP’den 44 üye, adayı beğenmeyerek istifa etti

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde, CHP ilçe teşkilatında; 44 üye; belediye başkan adayını beğenmediklerini ifade ettü. Bu duruma tepki göstermek için üyeler aynı anda partiden istifa etti.

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde, CHP ilçe teşkilatında; 44 üye; belediye başkan adayını beğenmediklerini ifade ettü. Bu duruma tepki göstermek için üyeler aynı anda partiden istifa etti. 44 kişinin anlaşarak aynı anda istifa etmesi, dikkatleri çekti.

CHP Pazarcık ilçe teşkilatına kalabalık bir grup giderek; belediye başkan adayını belirleme hususunda, partinin tabanının fikirlerinin alınmadığını iddia etti. Grup, seçilmiş olan aday Haydar İkizer’in adaylığını kabul etmediklerini ileterek, bu sebeple istifa ettiklerini vurguladı.

Pazarcık İlçe Başkanı CHP'li Veysel Şervan'a vatandaşların istifa dilekçelerini vermesi üzerine; Veysel Şevran, yönetim içerisinde de istifa etmeyi düşünenlerin bulunduğu, pazartesi günü yapılacak olan toplantıda istifa edilip edilmeyeceğinin karar verileceğini belirtti. İlçe başkanı Veysel Şevran'a CHP üyeleri  istifa dilekçelerini verip, partiden ayrıldı.Önümüzdeki günlerde istifaların artacağı düşünülüyor.

 

Yorumlar