CHP yeni adaylar için görüşecek

Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçim için belediye adaylarından bir kısmını belirledi. CHP toplandı. Önemli konular görüşüldü. Yeni adalarını belirlemesi için CHP yeniden toplanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçim için belediye adaylarından bir kısmını belirledi. CHP Parti Meclisi toplandı. Önemli konular görüşüldü. Yeni adalarını belirlemesi için CHP yeniden toplanacak.

CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısını Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yaptı. Yapılan görüşmede yerel seçim konusu ele alındı. Şu ana dek; 3 toplantı düzenlendi. Toplantılarda toplam 464 belediye başkan adayı belirlendi. CHP, 24 Aralık'ta tekrar toplanıyor. Toplantı KEmal Kılıçdaroğlu yönetiminde gerçekleşecek. Toplantıda, İYİ Parti ittifakı ile ilgili de konuşuldu.

Çocuk istismarı önlenecek

Toplantı da çocuk istismarı konusu ele alındı. Kemal Kılıçdaroğlu talimat verdi. Bu konu hakkında çalışma başlatılacak.Konuyu araştırması için, Ar-Ge Bilim Yönetim ve Kültür Platformu Genel Başkan Yardımcılığı görevlendirildi. Çocuk istismarı engellenmesi için nelerin gerekli olduğu belirlenecek. Ayrıca, Sözcü Gazetesi iddianamesi de görüşüldü. Yargılama'da gazeteye destek olunacak.

 

 

Yorumlar