Kepçeyi çaldıktan sonra saklayamayınca yakalandılar

Kahramanmaraş'ta yaşanan olayda 2 arkadaş, çaldıkları kepçeyi saklayacak bir yer bulamayınca ormanlık alana bırakmak zorunda kaldılar. Kepçeyi bulan güvenlik güçleri ikiliyi yakalarken, kepçe sahibine teslim edildi.

Abdulhamithan Mahallesi'nde park halinde duran kepçe, geçtiğimiz Perşembe günü çalınmış. İhbarın üzerine çalışma başlatan asayiş ekipleri bölgede ki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntüleri inceleyen polis, kepçenin Göksün yönünde götürüldüğünü belirledi. Süren incelemenin ardından da kepçenin Göksun'un ardından Afşin ilçesine götürüldüğü tespit edildi.

SAKLAYACAK YER BULAMAMIŞLAR

Kepçeyi ormanlık alana bıraktıktan sonra evlerine dönen şüpheli şahıslar polis tarafından yakalandı. Kepçeyi saklayacak bir alan bulamadıklarından dolayı ormana bıraktıklarını belirten İbrahim K. ve Nihat T. sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirilen kepçe sahibi Ali Bozoğlan'a teslim edildi. Çalınan iş makinelerinin bulunma şansının çok zor olduğunu belirten Bozoğlan, aracını teslim alarak polislere teşekkür etti.

Yorumlar