Bomba iddia: Sneijder 5 alıyorsa bizde...

Bu sezon dar boğazda olan ve FEDA'ya hazırlanan Galatasaray kulübünde Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın, Ünal Aysal'la bir araya geldikleri ve aldıkları ücret konusunda iyileştirme istedikleri ortaya çıktı.

AKMERKEZ'DE BULUŞTULAR

Ekonomik krizi aşmak için Beşiktaş gibi 'FEDA' demeye hazırlanan G.Saray'da en çok tartışılan konulardan biri de astronomik futbolcu maaşları... Taraftarların yüksek ücrete rağmen performansını beğenmedikleri Selçuk ve Burak'a yapılan zam kararlarının ilginç detayları ortaya çıktı. İddialara göre, iki oyuncu, mayıs ayında Başkan Ünal Aysal'la Akmerkez'deki ofisinde buluştu... Konu, futbolcu maaşlarıydı...

"2 SENE ŞAMPİYONLUK YAŞADIK 2 MİLYON ALIYORUZ"

Ücretlerini az bulan Selçuk ve Burak'ın, "Başkanım 2 şampiyonluk ve Avrupa'da büyük başarılar kazandık. Fakat 2 milyon Euro alıyoruz. Sneijder ise 5 milyon Euro kazanıyor. Bu adaletsizliği gidermeniz gerekiyor. Ayrıca ara transferde kalitesiz isimlere paralar harcandı" diyerek Aysal'a dert yandığı öğrenildi. Aysal'ın da CEO Lutfi Arıboğan'ı arayıp "Yeni sözleşmeleri hazırlayın" dediği ileri sürüldü.


Yorumlar