Beşiktaş cezalara itiraz ediyor!

Siyah-beyazlı kulüp, yönetici Mete Vardar ve yıldız oyuncu Gökhan Töre'ye verilen cezalar nedeniyle tahkim kuruluna başvurmaya hazırlanıyor.

BEŞİKTAŞ TAHKİM'E GİDİYOR

Beşiktaş Kulübü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından yönetim kurulu üyesi Mete Vardar'a verilen 60 gün hak mahrumiyeti ve futbolcu Gökhan Töre'ye verilen 3 maç men cezaları nedeniyle Tahkim Kurulu'na itiraz etme kararı aldı.

Hem Gökhan Töre, hem de kendisine verilen cezalar nedeniyle Tahkim Kurulu'na başvuracaklarını açıklayan Beşiktaş Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, kendisine verilen cezanın çok ağır olduğunu ifade ederek, "Bırakın böyle bir cezayı, en ufak bir ceza dahi hak edecek hiçbir davranışta bulunmadım. Eğer Türkiye'de gerçekten adalet varsa bu cezanın Tahkim Kurulu tarafından tamamen kaldırılacağına inanıyorum. Ama gerçekten adalet varsa... Ben Tahkim Kurulu'nun cezada indirim yapacağına değil, cezayı tamamen kaldıracağına inanıyorum. Türkiye'de eğer adalet varsa, benim cezam da tamamen kalkar" diye konuştu.




Yorumlar