Bekir Bozdağ: Çözüm süreci demek terör eylemi yapmak değildir

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ NTV'de katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunuyor. İşte Bozdağ'ın açıklamaları:

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ NTV'de katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunuyor.

İşte Bozdağ'ın açıklamaları:

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ NTV'de katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunuyor. İşte Bozdağ'ın açıklamaları:

KARAMAN’DAKİ MADEN KAZASI

Burada kusura ihmali olan kim veya kimlerse mutlaka hesap yargı önünde hesap verecektir.

ÇÖZÜM SÜRECİ

Birileri çözüm sürecinden suç işleme özgürlüğü gibi bir algı içinde giriyorsa bu fevkalade yanlıştır. Kamu düzeni yok olsun diye kamu düzeni ve güvenliği bir daha ihlal edilmesin diye ortaya koyduğumuz bir süreçtir. Kim saldırırsa bunun karşılığı neyse hukukun içinde o karşılığı görecektir. Toplantı ve gösteri yapmak haktır yeter ki yasaların koyduğu kurallara uygun gösteri yapılsın

HDP’NİN RANDEVU TALEBİ OLMADI

HDP’lilerin benden randevu talebi olmadı. Ama diğer bakanlarımızdan randevu talebi olup görüştüler mi bilmiyorum. Arınç’ın açıklamalarının bir bütün olarak okunması lazım. Bu yakan, yıkan, öldüren polisimize, askerimize kalleşçe saldıran yapılarla ilgili ne gerekiyorsa yapılacaktır. Çözüm süreci var diye bu hunharlıklara seyirci kalınmayacaktır. Çözüm süreci demek terör eylemi yapmak değildir.

Çözüm süreci eşi ile pazarda alışveriş yapan bir güvenlik görevlisini arkadan haince şehit etmek olarak algılıyorlarsa bizim çözüm sürecinden anladığımız bu değil.

İMRALI İÇİN TALEP GELİRSE…

İmralı için bize gelen talep yok. Ama ortalık yıkılırken böyle işler yapılırsa biz elbette ki bu talebi bir daha düşünürüz. Görüşmelerle ilgili konuyu bir kez daha düşünürüz.


Yorumlar